- הוסף לסימניות
אני הייתי שםאיפה אפשר לראות כוכבים בצורה הטובה ביותר? יש המלצות נוספות?
תודה!
ובלילה אפשר ללכת למצפה ולהסתכל ולהתעמק מספר דקות בחושך ואז שמנו לב שכל השמים היה מלא בכוכבים מחזה נדיר שאני לא ישכח את זה לכל החיים
אני הייתי שםאיפה אפשר לראות כוכבים בצורה הטובה ביותר? יש המלצות נוספות?
תודה!
זו הפסיקה של הרב שלנו.חבל מאוד!!
אדם שהיה מבזה ברבים את אבא שלך - לא היית הולך/ת לאף אתר שלו ולא היית מכניס/ה לקופתו אגורה שחוקה. אבל כשמדובר באבינו שבשמים, מחפשים היתרים... כואב הלב, אוי לנו שכך עלתה בימינו!
סליחה שנעשיתי למטיף בשער, אך לעיתים מדובר גם ביהודים יראים שיחפשו את הד' מינים הכי מהודרים ויקרים וכו', אולם לכבוד השבת [ששקולה כנגד כל המצוות] הנרמסת בראש כל חוצות, בכך הם פחות מהדרים...
בקיצור יראת ה' בלבבם היא למה שנוח להם בלבד, לפחות שיתביישו להשמיע טיעוני סרק כאלו ברבים!
אני מתנצל, אבל לאף רב אין תשובה על מה שכתבתי כאן, וכ"א שיחשוב על כך באופן רגשי בינו לבין הקב"ה ומיד ירגיש את הבעייתיות שבדבר. זו לא שאלת רב משום שלא נראה לי שיש בעיה הלכתית כל עוד אתה הולך ביום חול ולא מחלל שבת, אלא משהו נעלה ומרומם. הקשר בין קוב"ה התורה וישראל.זו הפסיקה של הרב שלנו.
אני מבינה שלכם יש פסיקה אחרת, אבל זה לא אומר שהשני פסול.
ותמהני על יהודי שכ"כ זהיר במצוות על שלא מקפיד על בין אדם לחברו, ובפרט בימי ספירת העומר...
סליחה, מה זו החוצפה הזו?אני מתנצל, אבל לאף רב אין תשובה על מה שכתבתי כאן,
מה אפשר לעשות, אין עצה ואין תבונה נגד ה'. נקודה.סליחה, מה זו החוצפה הזו?
אני מוחה על כבודם של כל הת"ח.
יש לך סברא, אפילו טובה, סבבה.
אבל לקבוע ש"אין לאף ת"ח תשובה על זה"? עובדה שהוא חולק...
נכון אבל מה לעשות שאין לנו רכב ואנחנו נוסעים באגדאדם שהיה מבזה ברבים את אבא שלך - לא היית הולך/ת לאף אתר שלו ולא היית מכניס/ה לקופתו אגורה שחוקה. אבל כשמדובר באבינו שבשמים, מחפשים היתרים... כואב הלב, אוי לנו שכך עלתה בימינו!
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: ברוך בלייער, devMode, yes I am ועוד 26 משתמשים29 //