מה זה 750 ?נכתב ע"י איי בי מדיה;1695499:כבר יצא 750?
נכתב ע"י ks;1695707:אוקי, אז כאחד שמכיר ומבין, זה שטויות ואין בזה שום אפשרות למעט המילה WIFI. וכל הסמינרים שלא יודעים כלום והורסים את המצלמות של התלמידות לריק.
נכתב ע"י מכל הלב;1695709:ואני אומר, שמי שלא יודע, עדיף שגם הלאה לא ידע.
ודי למבין.
נכתב ע"י יוסף צבי;1696320:אני באמת לא מעוניין לדעת
רק רוצה לדעת אם יש לי ממה לפחד להכניס מצלמה כזה בבית
נכתב ע"י יונה יונה;1696308:בגדול KS צודק וזה שטויות.
ישנה אפשרות להגדיר חיבור בין מצלמות שונות ואז אם תחליט להתחבר לשכן תוכלו לשתף בינכם קבצים. מי שיש לו ראש כזה עקום מסתבר יותר כבר ילך בדרכים נוחות יותר.
הפחדים הפרנואידים מכל חשש של צל של נדנוד של פחד מ... גובלים ב(או שהם כבר...) אובססיה וכפיותיות
ואין בין זה לרוחניות,קדושה ועבודת ד' שום קשר.
נכתב ע"י יונה יונה;1696334:א"א לגלוש שם בשום צורה באינטרנט, וגם לא לראות פייסבוק ודומיו.
מי שיש לו כבר חשבון יכול להגדיר שתמונה תעלה לחשבון ישירות מהמצלמה.
או לשלוח כאילו מהמייל האישי למישהו (שוב צריך שיהיה מראש מייל), אי אפשר לבדוק מיילים במצלמה.
זו פונקציה שמצריכה גישה לאינטרנט אלחוטי בסביבה.
בקיצור.... עושים מנמלה פיל ורוד וגדול.
נכתב ע"י יוסף צבי;1696206:מכל הלב
למה שלא תסביר על מה אתה מדבר
אם אני קונה מצלמה למה שאני לא ידע להזהר?
ואיפה להביא ?
אני לא רוצה להסביר ולפרט מסיבות מובנות.נכתב ע"י יוסף צבי;1696320:אני באמת לא מעוניין לדעת
רק רוצה לדעת אם יש לי ממה לפחד להכניס מצלמה כזה בבית
נכתב ע"י איי בי מדיה;1696070:בס"ד
איך מנתקים WIFI?
הרגע דברתי עם זה שהציע לי את המצלמהנכתב ע"י מכל הלב;1696893:אני לא רוצה להסביר ולפרט מסיבות מובנות.
אך אומר במשפט אחד:
מי שיש לו מצלמה עם WIFI יש לו פצצה בבית.
על מה מדובר?נכתב ע"י פיסטוק;1697524:איך המצלמה שפרוג מציעים במכירה הקבוצתית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //