המטען אותו מטען של R8,10,50,100אני מחפשת להשכיר / להשאיל מטען מקורי של קנון למצלמה RP באזור ירושלים למשך שבוע - שבוע וקצת .
וכן מטענים ניידים ( לבטריות ) או ציוד לגשם שמתאים למצלמה
אשמח ממש אם משהי תוכל לעזור לי עם זה
תודה מראש .
אני יכול להשאיל לכם כזה מטען אבל לא מקורי של קנוןהמטען אותו מטען של R8,10,50,100
וגם מסדרת D 800,850,200 ועוד כמה
זה סוללה LP-E17
בהצלחה
את האמת שלא כזה דחוף לי אם מקורי או לא...אני יכול להשאיל לכם כזה מטען אבל לא מקורי של קנון
אני אשמח לדעת למה חשוב לכם דווקא מקורי?
כמובן שיש מטענים ברמה נמוכה מאודאת האמת שלא כזה דחוף לי אם מקורי או לא...
אבל הבנתי שזה מתעין יותר מהר - ולפעמים סוג אחר יכול להרוס , אבל ממש לעיתים רחוקות .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: קובי האלוף., ר' מיילך ו-פנינה ריימונד3 //