• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

מדיני מסע ראה"מ נתניהו לארה"ב • שבט תשפ"ה

אליז

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יוני קמפינסקי, ערוץ 7 בשאלה לנשיא ארה"ב טראמפ, "האם תתמוך בריבונות ישראלית ביהודה ושומרון, שטח שבעיניי רבים נחשב אדמת מולדת תנ"כית של העם היהודי"? טראמפ: "זה נושא שנדון בו ונשמע את העמדות, תהיה לנו הצהרה בעניין במהלך ארבעת השבועות הקרובים"

אליז

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
טראמפ: אבקר בישראל, אבקר בעזה, אבקר בסעודיה

טראמפ: אני חוזה שאנשי העולם יחיו ברצועת עזה. אני יעשה את זה בינלאומי.

גילי כהן:
טראמפ משיב לשאלתי האם שמע מרה"מ התחייבות שהפסקת האש תימשך גם בשלב השני, ואמר שהוא לא יודע אם הפסקת האש תימשך, אבל צריך להוציא עוד חטופים. הם אנשים שנפגעו אבל יהיו להם חיים טובים בעתיד." אנחנו מקווים שהיא תחזיק", אמר

נתניהו משיב לשאלתי מדוע הוא מסרב להקים ועדת חקירה ממלכתית לבדיקת כשלונות שבעה באוקטובר, ואומר שהיא צריכה להיות מקובלת על כלל חלקים מהעם, לא על חצי מהם. הוא סרב לענות האם זו תהיה ועדת חקירה ממלכתית

עמיחי שטיין:
טראמפ אומר לי: עם איראן אנחנו בקמפיין לחץ. מקווה שזה ימנע פצצה.
נתניהו אומר לי: אם באמצעות קמפיין לחץ אפשר להגיע למצב שלאיראן לא תהיה פצצה - אשמח

טראמפ לשאלה מי יגור בעזה תחת ארה״ב - זה יהיה בינ״ל, יהיו נציגים ממדינות שונות גם פלסטינים יגורו שם. זו תהיה הרביירה של המזרח התיכון. אנחנו צריכים ללמוד מההיסטוריה ולא לתת לה לחזור על עצמה.
יש לי תחושה שלמרות שירדן ומצרים אומרות לא הן יפתחו את הלב ויתנו לנו את השטח שצריך.

דפנה ליאל:
הכותרת הגדול של המסע״ת - טראמפ רוצה שארה״ב תשלוט בעזה בעצמה.

יענער

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
טראמפ לכתבת מוסלמית: "יש לך מבטא יפה וקול מקסים - אבל לא מבין מילה ממה שאת אומרת"
כתבת מפקיסטן ששאלה אותו האם הוא מתכנן להכיר בשלטון של הטאליבן?
כנראה שלא היה מוכן לענות, ומצא דרך מקורית להתחמק...

דה סנטיס 2024

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אחד הערוצים הערבים כתב על אירועי מסיבת העיתונאים של טראמפ ונתניהו הלילה:
لقاء نتنياهو – ترامب يصدم العالم..
وعد “بلفور” يتجدد اليوم بالتطهير العرقي لطرد نحو 2 مليون فلسطيني من غزة
פגישת נתניהו – טראמפ הדהימה את העולם
הצהרת בלפור ניתנה מחדש היום באמצעות טיהור אתני במטרה לגרש 2 מיליון פלסטינים מעזה.

##
הביטוי “הצהרת בלפור” עלה לא מעט פעמים בערוצים ערבים בהקשר של המפגש בין נתניהו לטראמפ הלילה.
עד כדי כך ההלם הכה בהם.
אבו עלי אקספרס

דה סנטיס 2024

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עיקרים מתוך מסיבת העיתונאים של הנשיא טראמפ וראש הממשלה נתניהו הערב:

עזה היא אתר הרס כעת. היא מקום מסוכן. ארה”ב תשתלט על רצועת עזה. נעשה שם עבודה. נהיה בעליה של רצועת עזה ונהיה אחראים עליה. נסלק את כל נפלי הפצצות משם. נשטח את המקום. נייצר פיתוח כלכלי שיביא מספר בלתי מוגבל של מקומות עבודה ובתי מגורים לתושבי האזור.

אין חובה שתושבי עזה ישובו אליה

תושבי עזה יעברו ל 12 אזורים שונים
הרעיון להשתלט על עזה זוכה לתמיכה רחבה בקרב ההנהגה.

מלך ירדן והגנרל א-סיסי יתנו לנו את האדמות שאנו זקוקים להם עבור העזתיים.

במהלך 4 השבועות הקרובים נפרסם את החלטתנו בעניין סיפוח יהודה ושומרון.

מדינות רבות תצטרפנה בקרוב להסכמי אברהם

הפגישה שלי עם נתניהו עסקה בעיקרה בחיסול חמאס ובהעברת תושבי עזה למקום אחר.

אני אוהב את ישראל, אבקר בה, אבקר גם בסעודיה ובעזה.

ביטלתי את ההגבלה על משלוחי הנשק שהטיל ממשל ביידן על ישראל.

###
שימו לב שבעניין הבעלות של ארה”ב על עזה טראמפ קורא מן הכתוב!
כלומר – זו לא שליפה של רגע. זה טקטסט מדויק שהוכן מראש!
אבו עלי אקספרס

דה סנטיס 2024

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
בינתיים, בוושינגטון, הפגנות של תומכי חמאס שעדיין לא הפנימו את השינוי, מניפים את תמונת דובר הזרוע הצבאית של חמאס, קוראים למעצר נתניהו, הפסקת משלוחי הנשק לישראל ומציינים ש”עזה לא למכירה”.
אבו עלי אקספרס

שמוא דו

משתמש מקצוען
16931.jpg

שמוא דו

משתמש מקצוען
חבר הכנסת איתמר בן גביר בירך על הצהרותיו של הנשיא האמריקני, ובהודעה באנגלית כתב: "דונלד, זו נראית כמו תחילתה של ידידות מופלאה". בציוץ אחר כתב: "הנשיא טראמפ בדברים חשובים מאוד: הפתרון היחיד לעזה הוא עידוד הגירתם של העזתים. אני קורא לרה"מ להודיע בהקדם על אימוץ התוכנית ולהתחיל לקדמה מיידית באופן מעשי".
גם מנכ"ל מפלגת הציונות הדתית התרגש מההצהרות, ובהודעה שפרסם ברשת X כתב: "נשמע הערב כמו מסיבת עיתונאים במפלגת הציונות הדתית, ב"ה עד הניצחון המוחלט". ושיתף את תמונת נתניהו עם טראמפ על רקע סמל המפלגה המשמש להצהרות ומסיבות עיתונאים.
מתנועת 'נחלה' הפועלת לעידוד התיישבות בעזה נמסר: "בהנחה שהצהרות טראמפ בדבר העברת העזתים למדינות העולם מתרגמות הלכה למעשה, יש להזדרז ולהקים ישובים בכל מרחבי חבל עזה.
אין להשאיר שום חלק מארץ ישראל ללא התיישבות יהודית. אם נשאר איזור שומם הוא עלול להתפש על ידי אוייבים. מצווה ד׳ ברמב״ן: אין להשאיר את ארץ ישראל לשממה או לזרים.
הנשיא טראמפ דיבר על כך שארה״ב תשקיע בשיקום רצועת עזה עבור אנשים. עזה היא חלק מארץ ישראל, חלק מנחלת שבט יהודה, ולפיכך האנשים שצריכים לגור בה הם יהודים שיקימו ישובים חדשים, יפתחו חקלאות לתפארת ויביאו ברכה לעם ישראל ולעולם כולו".

שמוא דו

משתמש מקצוען
יו״ר ש״ס אריה דרעי: הנשיא דונלד טראמפ היקר, אתה פועל כשליח האל למען העם היהודי, וזוכה להצלחה רבה בזכות עמידתך האיתנה לימין עם ישראל מול כל אויביו. אני מברך אותך שתמשיך, יחד עם ראש הממשלה בנימין נתניהו, להוביל מהלכים היסטוריים שיביאו לשינוי המזרח התיכון ולחיזוק השלום והביטחון של עם ישראל.

אליז

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
גורם בפמליה

נשיא ארצות-הברית טראמפ דיבר בשיחתו עם נתניהו נגד הדיפ סטייט בישראל והאבסורד של גרירת ראש הממשלה שלוש פעמים בשבוע לדיון בבית המשפט בזמן שהוא מנהל מלחמה שמשנה את פני המזרח-התיכון.

להפיל ממשלת ימין כשטראמפ נשיא ארצות-הברית, זה חוסר אחריות לאומית ופגיעה אנושה במחנה הימין.
יש כעת כמעט שנתיים שאפשר להוביל לשינויים היסטוריים ואסור לפספס את זה.

דפנה ליאל

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה