- הוסף לסימניות
זה לא צפוי אבל לכאורה לטווח ארוך זה יעלה יותר304,500
זה לא צפוי אבל לכאורה לטווח ארוך זה יעלה יותר304,500
אני אישית חושב שזה יעלה יותר בהמשךרציתי לשאול מחכמי שוק ההון בתחילת המלחמה הנוכחית השקעתי במניות בטחוניות מתוך הנחה שזה יעלה כעת ולמשוך בטווח קצר לקראת סיום המלחמה\העליות רציתי לשאול את דעתכם האם זה זמן למשוך [כאמור אני לא מעונין בטווח ארוך] או כדאי לחכות עוד קצת
אני לא מושקע באלביט, רק באירודרום ועין שלישית השאלה אם יעלה עוד בטווח הקצר או כבר יירד, [לטווח הארוך לא עוזר לי] , תודה.אני אישית חושב שזה יעלה יותר בהמשך
הייתי מוכר אם ההשקעה היא לטווח קצררציתי לשאול מחכמי שוק ההון בתחילת המלחמה הנוכחית השקעתי במניות בטחוניות מתוך הנחה שזה יעלה כעת ולמשוך בטווח קצר לקראת סיום המלחמה\העליות רציתי לשאול את דעתכם האם זה זמן למשוך [כאמור אני לא מעונין בטווח ארוך] או כדאי לחכות עוד קצת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: דוד פרידמן השני1 //