בקוקטייל מאמינים שריהוט איכותי הוא הרבה מעבר למראה מרשים, הוא הבחירה ביצירה על־זמנית שממשיכה להרגיש נכונה גם כשהטרנדים מתחלפים. אנו מקפידים על חומרי גלם מובחרים, רמת גימור גבוהה ועיצוב מדויק שמעניק לכל חלל נוכחות אלגנטית ונוחות יומיומית. הקולקציות שלנו נבחרות בקפידה כדי ליצור חללים מרשימים, הרמוניים ומזמינים כאלה ששומרים על יופיים לאורך שנים ומספרים סיפור של איכות ללא פשרות. עבורנו, יוקרה אינה מותרות – היא נקודת המוצא. סטנדרט שמנחה כל בחירה, כל חומר וכל קו עיצובי. אנו מזמינים אתכם לעיין בקטלוג, לבקר באולמות התצוגה ולבחור ריהוט שמגדיר מחדש את איכות החיים בבית.
רוב הקרנות הכספיות משקיעות באותו קונספט כמפורט לעייל
ולכן התשואה צפויה להיות זהה. (מלבד קרנות בודדות המשקיעות בתמהיל ללא אג"ח קונצרני.)
ההבדלים בין הקרנות הן בכשרות ודמי הניהול.
רכישת קרן כספית:
קרן כספית רצוי לקנות רק דרך חשבון בנק
היות שהבנקים לא גובים על כך עמלת קנייה ומכירה ודמי משמרת.
איך מבצעים את ההשקעה בפועל?!
להלן קישור מדויק לנקודת זמן
בה אני ממחיש איך משקיעים בקרן כספית
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
הוראות רכישה לחסומים...
תחילה נכנסים כרגיל לאתר הבנק עם שם משתמש וסיסמה. באתר הבנק יש לחפש אחר האפשרות לכניסה לפלטפורמת המסחר לרכישת ניירות ערך. בבנק הפועלים זה נקרא "לאתר שוק ההון". בבנק לאומי זה נקרא "לאומי טרייד". כך בכל אתרי הבנקים ניתן לגשת לרכישת קרן כספית.
לאחר שנכסים לפלטפורמת המסחר של הבנק, כותבים בשדה החיפוש את מספר הקרן כספית הרצויה. (לדוגמא: 5138094 – קרן כספית כשרה של מגדל) כותבים גם כמות מבוקשת לרכישה. לוחצים על "קנייה" מאשרים את הפרטים וזהו.
הרכישה כמעט בוצעה.
מכיוון שקרן כספית היא קרן נאמנות, לכן היא לא נסחרת בשעות המסחר הרציף. לקרנות נאמנות יש שעה קבועה בה מבצעים מנהלי הקרנות עסקאות.
הרכישות והמכירות מתקיימות מידי יום בשעה 16:00 (ביום ראשון ב15:00).
מתכון קל ומוצלח וטעים כל כך!!! עד שלא תטעמו, לא תבינו כמה טעים זה יכול להיות עם חומרים כל כך פשוטים וזמינים. לכל המודאגים לגבי הטיגון, לפליאתי הרבה הכדורים כמעט אינם סופחים שמן!!! מילאתי שליש מסיר קטן בשמן, וטיגנתי כ250 כדורונים לאירוע, וגובה השמן לא זז!!!! גם הטעם לא היה שומני אבל מטוגן וטעים...
לא יודעת אם כבר אמרתי פה, יש לי חולשה למטבח האיטלקי ולכל מה שהוא מביא בכנפיו. לגבינות, לירקות, למאפים, לקינוחים ובעיקר לגישה. זהו מטבח שנותן כבוד לכל חומר גלם ושואף להפיק ממנו את המקסימום. בלי בישולים ארוכים ובלי תועפות תבלינים. שמן זית משובח, מוצרלה רכה, עגבניה סמוקה ויש לנו ארוחה. מסקרפונה...
www.prog.co.il
בכל צלחת מונחת לחמניה ביתית הכדורים והרוטב,
וליד הצלחת שייק תות בננה חלבי.
סלטים:
טחינה
רוטב פיצה
חסה עם כל טוב +רוטב חרדל
כרוב מנצ'ס ורוטב שום
מניפת חציל עם טחינה גולמית ופסטו
וסלט פטריות מכאן
סלט שהכנתי לבר מצווה של הבן שלי מצרפת תמונות . הסלט בתוך הצנצנות הסגורות. (סליחה שאין לי תמונת תקריב) אם אתם רוצים עוד מתכונים. בשמחה. הכמות היא גדולה. אפשר להכין שליש. לסלט: 3 קופסאות פטריות טריות 4 חבילות בצל ירוק 400 גרם קשיו 9 גמבה לחתוך את הכל לקוביות קטנות הרוטב: 3 כפות מיונז 3 כפות...
www.prog.co.il
בנוסף שמתי עוד לחמניות במרכז השולחן (הלך ממש הרבה)
ו2 פוקאצות גדולות עם אנטיפסטי
אם אתם רוצים לכבד את החג במנת דג וגם לגוון את הרפטואר זו המנה בשבילכם. מנה קיצית ורעננה וגם יפה במיוחד. מצרכים: נתח סלמון שלם מפולט - חותכים למנות אך לא מפרידים. 3/4 כוס שמן זית כף מלח כפית וחצי פלפל גרוס 5 שיני שום צרור בינוני של עשבי תיבול ללא גבעולים - אנחנו שילבנו בזיליקום וכוסברה 3/4-1 כוס...
www.prog.co.il
תפוחי אדמה קטנים מהתכון דומה לשל @רוחי בלבוחי
ותוספת ירקות בתנור
קינוח
מוס אלפחורס ועוגית אלפחורס
מהמתכון המושלם של @ה. בקר
התחייבתי להכין קינוח למפגש כלשהו. רציתי חלבי, כי אם האוכל חלבי, אז למה לא? רציתי לא שגרתי, אבל גם לא משהו יותר מדי דרמטי באי השגרתיות שלו.... לא הייתי צריכה לחשוב הרבה. אני אוהבת אלפחורס. מאוד. בחנות החד פעמי נתקלתי בכוסות קינוח שלושה חלקים. כוס שמעליה מתלבש כוס נמוך שנכנס לתוכו ומכסה. הוא...

Reactions: שמואלזון, תמתמתמתמ, אמונה ותפילה ומשתמש 1 נוסף4 //