חגים סלמון בקראסט פיסטוקים ועשבי תיבול

shira bira

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אם אתם רוצים לכבד את החג במנת דג וגם לגוון את הרפטואר זו המנה בשבילכם.
מנה קיצית ורעננה וגם יפה במיוחד.

מצרכים:

נתח סלמון שלם מפולט - חותכים למנות אך לא מפרידים.
3/4 כוס שמן זית
כף מלח
כפית וחצי פלפל גרוס
5 שיני שום
צרור בינוני של עשבי תיבול ללא גבעולים - אנחנו שילבנו בזיליקום וכוסברה
3/4-1 כוס פיסטוקים מקולפים.
2 כפות דבש.

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות
מניחים במעבד מזון את כל חומרי הרוטב וטוחנים בפולסים עד שהם קצוצים גס.
מניחים את הדג בתבנית ומורחים אותו בשכבה אחידה.
מכסים ואופים עד שהוא עשוי כמעט לגמרי.
מסירים כיסוי ואופים כ-10 דקות נוספות.

הערות:
1. לא משתמשים בפיסטוקים? גם שקדים יתאימו למשימה.
2. אפשר לצפות בסגנון שונה והדור: מגדילים את כמות החומרים במעט וטוחנים קצת יותר את התערובת. מצפים בשכבה עבה יותר. 20190102_143757.jpg 20210401_163939.jpg 20210401_163945.jpg
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אם אתם רוצים לכבד את החג במנת דג וגם לגוון את הרפטואר זו המנה בשבילכם.
מנה קיצית ורעננה וגם יפה במיוחד.

מצרכים:

נתח סלמון שלם מפולט - חותכים למנות אך לא מפרידים.
3/4 כוס שמן זית
כף מלח
כפית וחצי פלפל גרוס
צרור בינוני של עשבי תיבול ללא גבעולים - אנחנו שילבנו בזיליקום וכוסברה
3/4-1 כוס פיסטוקים מקולפים.
2 כפות דבש.

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות
מניחים במעבד מזון את כל חומרי הרוטב וטוחנים בפולסים עד שהם קצוצים גס.
מניחים את הדג בתבנית ומורחים אותו בשכבה אחידה.
מכסים ואופים עד שהוא עשוי כמעט לגמרי.
מסירים כיסוי ואופים כ-10 דקות נוספות.

הערות:
1. לא משתמשים בפיסטוקים? גם שקדים יתאימו למשימה.
2. אפשר לצפות בסגנון שונה והדור: מגדילים את כמות החומרים במעט וטוחנים קצת יותר את התערובת. מצפים בשכבה עבה יותר.
נשמע מעולה, ונראה מצוין!!
 

Mail

משתמש פעיל
הכנתי לשבת,
היו אצלי אורחים ורציתי לגוון, זה יצא ממש מוצלח ומרשים.
תודה רבה
 

יעלי1

משתמש מקצוען
נראה טעים מאד
יש לי מתכון דומה אבל אצלך זה הרבה יותר עשיר!!
תודה!!
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
איור וציור מקצועי
עיצוב גרפי
אלופהה!
נראה טעים!
 

אולי מעניין אותך גם...

אוהבים נוגט? גם אנחנו! כדורי שוקולד-נוגט
אצלנו אוהבים נוגט בכל צורה שהוא. אבקה, קרם, עוגה, שוקולד, משקה... מסוג הדברים שכאשר אני מכינה אותם, אני מניחה אותה בהקפאה מתחת מגש עוף, או מאחור...
4 שאלות לאפיון רשימת תפוצה
אחד הכלים הנפוצים היום בשיווק, הוא רשימת תפוצה במייל. אוספים כתובות של אנשים שעשויים להתעניין בשירות שלכם - למשל באמצעות 'מדריך חינמי' להורדה...
הגמש והשתמש
מי מאתנו לא מחבב אנשים גמישים? אני לא מדברת על גמישות פיזית כזו שמותחת את המפרקים לכל עבר, אלא לגמישות תודעתית, התנהגותית. החיים דינאמיים...
המדריך לצביעת הבית
במאמר זה ננסה לתאר דרך פעולה של צביעה סטנדרטית. שלב א. הכנת השטח לפרוייקט, שזה אומר הדבקת נייר דבק על הפלנים, מסגרות חלון, פינות רהיטים ועוד. כמו...
4.00 star(s) 1 דירוגים

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

730

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח הסעות ושליחויות

לוח דרושים

למעלה
לשיחת ווטסאפ עם בית פרוג
צ'אט בווטסאפ בנושאי יעוץ לימודים, פדגוגיה ומזכירות
היי, אפשר לדבר איתנו, אנחנו כאן!