הקנווד שלך טוב כי יש לך אותו הרבה שנים,לי יש קנווד הרבה שנים
ומאד מרוצה
כמובן שאני מקפידה, כמו שאמרו לעיל, לא יותר מק"ג קמח
מה שחשוב לשים לב
ככל שהמנוע יותר חזק, יש לו יכולת ללוש / לפעול יותר בעוצמה
אסור לעבור את מהירות 1 בקנווד בשפו"א!לנו יש קנווד בן שנתיים..
כבר היה 3 פעמים בתיקון
כמו שציינו אין אפשרות ללוש יותר מ1 ק"ג קמח
אחרי הסבב האחרון של התיקון שעלה מאות שקלים אמרו לנו גם ללוש על מהירות נמוכה
המלצה מניסיון, או מידיעה ששמעת?אסור לעבור את מהירות 1 בקנווד בשפו"א!
ממתי המיקסרים הפחות טובים? שנתיים שלוש או יותר?הקנווד שלך טוב כי יש לך אותו הרבה שנים,
האם זה בכל הדגמים או רק בפשוטים יותר??אסור לעבור את מהירות 1 בקנווד בשפו"א!
מניסיון, כמובן שמדובר רק על לישת בצק ולא על הקצפההמלצה מניסיון, או מידיעה ששמעת?
כל הדגמים שיוצרו בשנים האחרונותהאם זה בכל הדגמים או רק בפשוטים יותר??
דוקא אני רואה שזה פחות או יותר אותו מחיר.. 3500+א. יותר זול
ב. כתוב על האריזה אנקרסרום ולא דאבו...
יש אנקרסרום בפחות מ3000 במרכז החשמל מו"עדוקא אני רואה שזה פחות או יותר אותו מחיר.. 3500+
yooo.co.il
מישהו מכיר את מיקסר דאבו שנמכר בדיוטי פרי האם זה מומלץ?
צפה בקובץ המצורף 1866842
איזה דגם יש לכם?לא מדויק
יש מיקסר של אנקרסום ויש של דאבו.
אותו יבואן מביא את שניהם.
דאבו נראה כמו מיקסר רגיל רק מאסבי יותר
האנקרסום נראה שונה במראה ממיקסר רגיל.
עד 2 קילו קמח בפעם אחת, הדאבו מעולהה
(לי את אותו חצי שנה, מאוהבת בו)
מעבר ל2 קילו קמח המלצת יצרן לקחת את האנקרסום.
אני שמה גם 2.5 קילו קמח בדאבו והוא משתלט מעולה.
מבחינת האנקרסום הוא פועל בצורה שונה מעט וההבתי שצריך ללמוד איך לעבוד איתו
מה שכן שימי לב! אף אחד מהדגמים הללו לא מתאים להקפצה של 3 ביצים או מעט קצפת למשל, זה כמות קטנה מידי בשבילם.
איזה דגם?לנו יש דאבו למדנו לעבוד איתו והוא מעולה ממש הן לבצקים והן להקצפה
ממליצה!
הבנתי שבמיקסרים שהמנוע למטה, אם את מקציפה כמות קטנה, זה לא מקציף. זה נכון?אני קניתי לפני שנה בוש MUM6 הוא מיקסר מעולה וביחס למחיר בכלל , אבל סיוט לשטוף אותו.
בזמנו שקניתי רציתי קנווד אבל הדגמים שהיו לי בתקציב (אזור ה1500 ש"ח) לא יכלו ללוש יותר מקילו בו זמנית.
עכשיו ראיתי שמפרסמים בקניון רפאלי קנווד דגם 4140 שיכול ללוש גם 2.5 קילו קמח ביחד במחיר 1800 ש"ח.
הבוש מקציף לי מעולה גם כמות קטנה של חלבוניםהבנתי שבמיקסרים שהמנוע למטה, אם את מקציפה כמות קטנה, זה לא מקציף. זה נכון?
יכולה ללוש בפעם אחת בשביל הפרשת חלה איתו?אני קניתי לפני שנה בוש MUM6 הוא מיקסר מעולה וביחס למחיר בכלל , אבל סיוט לשטוף אותו.
בזמנו שקניתי רציתי קנווד אבל הדגמים שהיו לי בתקציב (אזור ה1500 ש"ח) לא יכלו ללוש יותר מקילו בו זמנית.
עכשיו ראיתי שמפרסמים בקניון רפאלי קנווד דגם 4140 שיכול ללוש גם 2.5 קילו קמח ביחד במחיר 1800 ש"ח.
כן. לשה 2 קילו.יכולה ללוש בפעם אחת בשביל הפרשת חלה איתו?
מה זה אומר סיוט לשטוף אותו?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טובבבבבבב, בסטי, מרים מאלעד ועוד 20 משתמשים23 //