- הוסף לסימניות
לא חושבת...אם יש שם משרות לגברים סטודנטים אשמח לקבל את האמייל לשליחת הקו"ח.
אבל כדאי להתקשר אליהם לברר 08-9239000
לא חושבת...אם יש שם משרות לגברים סטודנטים אשמח לקבל את האמייל לשליחת הקו"ח.
לגבי התנאים:
אני יודעת על מישהי שהלקוח העלה לה ב3000 את השכר וקיבלה בתלוש1000 ועוד סיפורים דומים.
תכלס זה שווה רק למתחילות או לכאלה שמאוד חשוב להן לעבוד ליד הבית
?שימו לב שהאינטרנט שם אינו חסום
יש סינון שלהם?
שמעתי שיש להם סינון של רימון, והסקתי שמדובר באתרוג (כמו במשרדי ממשלה)...
אני טועה?
שקר הם מתייחסים לעובדת כמו מנקה אשתי שם מעל 3 שנים והשכר 6.000 פשוט מגעיל...אתם ממש מדברות שטויות על סמך שמועות לא מבוססות
מקום מקצועי מדהים ואנושי תנאים סביבתיים מעולים
יש חסימה של מטריקס ומתקינים לך גם נתיב או נטפרי
החיסרון היחיד זה המשכורת שהיא לא משכורת רעב אבל נמוכה ממקומות אחרים
מי שחשוב לה גם שיהיה לה כיף לקום בבוקר מקצועיות והוואי והמשכורת היא לא מקום ראשון אז כדאי לנסות
היי אשמח לקבל את המייל לשלוח קו"ח למטריקס ואם תוכלי לעזור או מכירה משהו שיכול לעזור בהכנסהשלחתי לך בפרטי
וואו איזו הקפצה חינניתהיי אשמח לקבל את המייל לשלוח קו"ח למטריקס ואם תוכלי לעזור או מכירה משהו שיכול לעזור בהכנסה
גם בעד שכר אני ממש אשמח
תודה
אני לפני איזה שנה הייתי בקשר עם מגייסת בשם רותםהיי.
הבנתי שיש אפשרות לקבל מבחן בסגנון תיל ממטריקס, כדי להיכנס למאגר שלהם.
אשמח מאוד אם יש למישהו מידע איך אפשר לקבל אותו, או של חברה אחרת.
כל דבר שיכול לקדם לעבודה המיוחלת...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //