אני גם מנקה אותו בלי סוף... אבל עדיין זה לא כמו חדש, בגלל זה אני מתלבטת מתי הרגע שצריך להחליף אותו.סליחה,
אבל כשלא מנקים את המטאטא הוא לא יכול להחזיק אפילו חצי שנה.
אני כל פעם שמסיימת מנקה,
ופעם בשבוע בשטיפה הרצינית מנקה רציני יותר.
והמטאטא שלי יוקסו כבר בן כמה שנים ו"כוחו במותניו" יש לי גם של רב מגב, הוא טוב יותר לאמבטיה שיש שערות, הוא אוסף אותם מושלם.
יש לי כבר שנתיים ואני מתלבטת אם הוא לא סיים כבר את תפקידו בעולם....
מעניין אותי אם ככה זה, כי כשקניתי אמרו לי שזה מחזיק הרבה זמן
יש הבדל בין המטאטא שלהם שמגיע בלי מוט לזה שבא במארז עם מוטשלי נהרס לפני שחגג שנה..
מה זה משנה אם זה עם המוט שלהם או לא? הממטאטא אותו דבר, לא?יש הבדל בין המטאטא שלהם שמגיע בלי מוט לזה שבא במארז עם מוט
בלי מוט מחזיק סביבות שנה אפילו פחות-כבר עדיף מטאטא רגיל כל חודשיים
בעיקרון יש להם אחריות לשנתיים.כן
הרבה זמן זה לא שנתיים?
שלי נהרס לפני שחגג שנה..
לאמה זה משנה אם זה עם המוט שלהם או לא? הממטאטא אותו דבר, לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //