- הוסף לסימניות
...
בדיוק.. מה שקרה ליאל תשכח דבר אחד בעוד 4 שנים המחשב כבר לא יהיה שווה הרבה הטכנולוגיה מתקדמת והבלאי גדול
לא התכוונתי לשכבות אבק זה באמת מצריך טיפול כירורגי אני מתכוון לטיפול יומיומי בשוטףאיך נוח לנקות? תבוא אלי למעבדה רק עם קומפרסור אפשר לנקות שכבות של אבק. חוצמזה שזה מארז מבודד אז למה לא להתמקד על זה???
תכלס עלה לי 9000, הדגשתי בקנייה שאני לא רוצה לחסוך בכלום...חחח לאן קצת שרוליק
10.000 יקר מידי
אני מרכיב מפרטים פצצה ב 7000
עקרונית נכוןאתה צריך להבין שבפרויקטים של שרוליק יש עשרות רבות של סינטים לא מרונדרים... אני לא חושב שיש לך מה להציע לו במחיר הזה
אני חושב שאתה מעט נסחף, אבל זה לא באמת התחום שלי, אני רק יכול לדבר על החוויה שלי כמשתמשאל תשכח דבר אחד בעוד 4 שנים המחשב כבר לא יהיה שווה הרבה הטכנולוגיה מתקדמת והבלאי גדול
מה קרה לו אחרי ארבע שנים?...בדיוק.. מה שקרה לי
10 אלף על מחשב של 4 שנים![]()
בחלקי חילוף כל הזמן הדברים משתנים אם קנית מחשב עם זיכרון ddr3 ונתקלת בבעיה איתו אז כיום תאלץ לחפש בנרות כזה זיכרון ולשלם יותר או שתקנה לוח חדש ואז תצטרך גם מעבד שמתאים ללוח החדש וגם כנראה תצטרך מאוורר יותר חזק. וכבר עכשיו במעבדי דור 10 צריך לוח שמתאים לזהמה קרה לו אחרי ארבע שנים?...
מעניין אותי כמה הבדל יש בקיובס בין i9 לו7-10תכלס עלה לי 9000, הדגשתי בקנייה שאני לא רוצה לחסוך בכלום...
למדתי מהנסיון המר.
כמובן שסומך עליך אחינו אבל אני עובד משוגע אז רציתי מחשב משוגע...
וזו המלצתי כעובד משוגע, מי שקצת יותר נורמלי שיסתמך על מקצוענים כמו מני בבניית מחשבים.
ליודע מה זה טיפול יומיומי שוטףלא התכוונתי לשכבות אבק זה באמת מצריך טיפול כירורגי אני מתכוון לטיפול יומיומי בשוטף
עכשיו אני כבר לא מרגישה שהוא שווה את זה,מה קרה לו אחרי ארבע שנים?...
כדאי לבדוק אם צריך להחליף את הssd או הדיסק קשיח כי הבלאי שלהם יחסית די גבוה (חלק מהתסמינים זה מחשב שנדלק וקורא קבצים לאט) ולגבות את הקבצים בדחיפות!!! שחזור יכול להגיע לאלפי שקלים. יש לי כאלו סיפורים כל הזמן וחבל מאדעכשיו אני כבר לא מרגישה שהוא שווה את זה,
את הפרויקטים הגדולים לוקח לו זמן לסחוב, זה כבר לא מה שהיה, ואני בטוחה שהיום במחיר הזה אפשר לקבל תוצאה בלי השוואה למה שיש לי עכשיו.
יודעת שאוטוטו אצטרך להחליף
כדאי שתתייעצי עם המומחים פה, כי למיטב ידיעתי לא אמור להיות בלאי על דברים כמו מעבד שזה הסיפור הכי יקר.עכשיו אני כבר לא מרגישה שהוא שווה את זה,
את הפרויקטים הגדולים לוקח לו זמן לסחוב, זה כבר לא מה שהיה, ואני בטוחה שהיום במחיר הזה אפשר לקבל תוצאה בלי השוואה למה שיש לי עכשיו.
יודעת שאוטוטו אצטרך להחליף
כדאי שתתייעצי עם המומחים פה, כי למיטב ידיעתי לא אמור להיות בלאי על דברים כמו מעבד שזה הסיפור הכי יקר.
אולי הבלאי בכוננים כמו שאומר סטודיו ביט, להחליף כונן יעלה הרבה פחות ממחשב חדש...
במידה ואין לי מושג מה כתבת פה...במידה ויש לה ראם מסוג ddr 3 האופציה היחידה לשדרג ל ddr 4 היא להחליף לוח אם שזה כבר לא משתלם
חחחחבמידה ואין לי מושג מה כתבת פה...
מה שכן יש לי מושג זה שכדאי לה להביא את המחשב לבדיקת מקצוען ואמין שיגיד מה הם החלקים שסובלים מבלאי.
וגם יעשה את החישובים השונים שאין לי משג בהם...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: הפקות ומשחק, Rachel - Art, פנינה ריימונד ועוד 8 משתמשים11 //