כמה מומלץ?
תשובה מפורטת כל הכבוד...16 GB זיכרון ראם במהירות mhz 2666 - 2400 (
אין צורך בכרטיס גרפי חיצוני, הכרטיס המובנה (על פי רוב intel 630) הוא סבבה לגמריי כל עוד לא משתמשים במחשב עם משחקים ותוכנות גרפיקה כבדות.
נ.ב. לגבי רכישה של מחשבים ניידים, כרגע לא הייתי ממליץ ללכת על הכיוון המחירים בשמיים שווה להמתין
עוד שבועיים בערך אינטל מוציאים מעבד חדש לשוק ואז כל המחירים צונחים חזרה.
תשובה מפורטת כל הכבוד...
לגבי זיכרון הייתי מוסיף ל24 ג'יגה (מ24 ל32 ההבדל יותר מינורי אבל זה לא הכסף הגדול אפשר להוסיף)
לגבי כרטיס מסך נכון שאין צורך אבל צריך לקחת בחשבון שאם יש כרטיס מסך אז הוא מוריד עבודה מהמעבד
לגבי ניידים צודק ב100 אחוז הם גם לא נותנים עבודה כמו שצריך
גמאניזו דעתי לאחר אינספור בירורים ובנייה של עשרות מחשבים ללקוחות![]()
לא מבין בדגמים,זה יספיק
ZALMAN CPU COOLER CNPS5X Performa
ואם רוצים ממש קירור מעולה אז את זה
ZALMAN CPU COOLER CNPS10X Optima
יותר מזה זה סתם בזבוז כסף
הייתי ממליץ על המארז הזה Antec P7 יש לו דפנות עם ספוג וגם מסננים לניקוי האבק מאד נח ולא יקר מאדלא מבין בדגמים,
רק מדגיש שאם המחשב באותו חדר של ההקלטה חשוב שהמאוררים יהיו שקטים מאוד.
הייתי ממליץ על המארז הזה Antec P7 יש לו דפנות עם ספוג וגם מסננים לניקוי האבק מאד נח ולא יקר מאד
לא מבין בדגמים,
רק מדגיש שאם המחשב באותו חדר של ההקלטה חשוב שהמאוררים יהיו שקטים מאוד.
אל תשכח דבר אחד בעוד 4 שנים המחשב כבר לא יהיה שווה הרבה הטכנולוגיה מתקדמת והבלאי גדוללדעתי לא לחסוך בשום דבר!
גם אם המחשב יעלה 10,000 ש"ח התמורה שווה את זה, כי כל מה שלוקח שעה במחשב טוב, לוקח חמישים דקות במחשב רצח...
חחח לאן קצת שרוליקלדעתי לא לחסוך בשום דבר!
גם אם המחשב יעלה 10,000 ש"ח התמורה שווה את זה, כי כל מה שלוקח שעה במחשב טוב, לוקח חמישים דקות במחשב רצח...
איך נוח לנקות? תבוא אלי למעבדה רק עם קומפרסור אפשר לנקות שכבות של אבק. חוצמזה שזה מארז מבודד אז למה לא להתמקד על זה???פחות הייתי מתמקד על מארז יקר מה גם שכיום רובם ממש נוחים לניקוי
אתה צריך להבין שבפרויקטים של שרוליק יש עשרות רבות של סינטים לא מרונדרים... אני לא חושב שיש לך מה להציע לו במחיר הזהחחח לאן קצת שרוליק
10.000 יקר מידי
אני מרכיב מפרטים פצצה ב 7000
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: s is me, תה עם נענע, רבקה מרים כהן ועוד 150 משתמשים153 //