מתי ? ואיפה המיקום שלך בתור היוםמתי יתקיים סבב 2 של בחירת דירות שלא נמכרו?
????????מתי ? ואיפה המיקום שלך בתור היום
מה השאלה ?????????
למאי נפקא מינה איפה אני ממוקם?מה השאלה ?
13 בכללי 2 כבן מקוםמענין לדעת כמה ביטולים יש באלעד ?
אין לך מה לפחד אף אחד פה לא מכיר את השם שלך
איפה אתה נמצא ברשימה?מענין לדעת כמה ביטולים יש באלעד ?
אין לך מה לפחד אף אחד פה לא מכיר את השם שלך
מה המחירים בשוק החופשי בתחילת בניה לדירות גדולות.לדוגמא:
6 חד' 144 מ"ר + מרפסת 48 מ"ר - כ2.5M
7 חד' 170 מ"ר + מרפסת 25 מ"ר - כ2.85M
5 חד' 124 מ"ר + מרפסת 25 מ"ר - כ2.06M
6 חד' 147 מ"ר + מרפסת 131 מ"ר - כ2.69M
6 חד' 147 מ"ר + מרפסת 41 מ"ר - כ2.52M
6 חד' 147 מ"ר + מרפסת 25 מ"ר - כ2.45M
6 חד' 195 מ"ר + מרפסת 173 מ"ר - כ3.52M
4 חד' 109 מ"ר + מרפסת 104 מ"ר - כ2M
רק להדגיש שטעיתי בהודעה שלי. הדירות הללו ספציפית נמכרות בשוק החופשי ולא בדירה בהנחה (במחירים כמובן הרבה יותר גבוהים - חישבתי את המחירים לפי מחשבון דירה בהנחה).לדוגמא:
6 חד' 144 מ"ר + מרפסת 48 מ"ר - כ2.5M
7 חד' 170 מ"ר + מרפסת 25 מ"ר - כ2.85M
5 חד' 124 מ"ר + מרפסת 25 מ"ר - כ2.06M
6 חד' 147 מ"ר + מרפסת 131 מ"ר - כ2.69M
6 חד' 147 מ"ר + מרפסת 41 מ"ר - כ2.52M
6 חד' 147 מ"ר + מרפסת 25 מ"ר - כ2.45M
6 חד' 195 מ"ר + מרפסת 173 מ"ר - כ3.52M
4 חד' 109 מ"ר + מרפסת 104 מ"ר - כ2M
בכמה הם נמכרים בשוק החופשי?רק להדגיש שטעיתי בהודעה שלי. הדירות הללו ספציפית נמכרות בשוק החופשי ולא בדירה בהנחה (במחירים כמובן הרבה יותר גבוהים - חישבתי את המחירים לפי מחשבון דירה בהנחה).
מה הכוונה במחירים הרבה יותר גבוהים - בכמה הם נמכרים בערך למטר דירות של 120-180 מטר ?רק להדגיש שטעיתי בהודעה שלי. הדירות הללו ספציפית נמכרות בשוק החופשי ולא בדירה בהנחה (במחירים כמובן הרבה יותר גבוהים - חישבתי את המחירים לפי מחשבון דירה בהנחה).
אין לי מידע מבוסס, אבל אני משער שמחירי השוק החופשי הם בערך כ23-24K למ"רמה הכוונה במחירים הרבה יותר גבוהים - בכמה הם נמכרים בערך למטר דירות של 120-180 מטר ?
והיכן זה כל הדירות שמופיעות במדלן שנמכרו על הנייר ללא שם של רחוב.
במחירן די זולים 16 אלף למטר ?!
כמו כן האם מישהו יודע על מחירים אצל אקה נדלן ברח' אבטליון [הדירות של השוק החופשי].
נפתח פורום?ממתינים אין מידע עדיין לא היגש בקשה להתר בניה אולי באמת צריך לפתוח פורום על הגרלה 2363
הגישו בקשה לפני כחודש פלוסאקה נדלן ברח' אבטליון מה מצב הפרויקט?
תגיד לי מי הקבלן אוכל לענות בשמחה רבהאני זכיתי במספר 2367 אם מישהו יודע מה מצב לגבי הגרלה זו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: איש ישראלי, שמח-לעזור, רעננה ועוד 8 משתמשים11 //