- הוסף לסימניות
לכן לא רק בנאסדק.אמר מר "למד לשונך לומר איני יודע שמא תאחז..."
מי אמר שמה שהיה אתמול יהיה מחר?
וגם בעולמי.
לכן לא רק בנאסדק.אמר מר "למד לשונך לומר איני יודע שמא תאחז..."
מי אמר שמה שהיה אתמול יהיה מחר?
אז גם מאחורי המומנטום יש הגיון רב...לא.
יש לי מעט נאסדק - ושוב בגלל ההגיון מאחורי זה, לא בגלל התשואה.
מדדי תל אביב - וכנ"ל.
מי אמר שהתשואה של נאדס"ק תמשיך להיות כמו אתמול?לכן לא רק בנאסדק.
וגם בעולמי.
מה הסימול של הקרן?מדד "העץ הרענן - מכים את השוק"
ואם ההשקעה בנאסד''ק הוא ל10 שנים הקרובות?נראה לי שאתה לא מבין מה זה נאסד"ק, הוא בסך הכל מדד של סקטור שכרגע הכי מוביל בשווקים, הסיכוי שבעוד 20 שה הסקטור הזה לא יוביל גדול בהרבה מאשר שארה"ב לא תוביל.
ואם אתה רוצה להתווכח תראה מי הוביל את הכלכלה העולמית לפני 10/20/30/40 שנה, ואיזה סקטור הוביל בזמנים ההם...
אז מעניין באיזה מדדים אתה שם.. לא בשביל לחרות אלא להחכים...אתה מושקע ב100% בסנופי?
אם נרצה להיות מדוייקים הרי גם סנופי הוא מדד שמכה את ממוצע השוק האמיתי/העולמי.
רק מדייק, נאסד"ק 100 הוא לא סקטור מסויים,נראה לי שאתה לא מבין מה זה נאסד"ק, הוא בסך הכל מדד של סקטור שכרגע הכי מוביל בשווקים, הסיכוי שבעוד 20 שה הסקטור הזה לא יוביל גדול בהרבה מאשר שארה"ב לא תוביל.
לא מדויק.ממילא אתה מושקע ב100% בסנופי?
אם נרצה להיות מדוייקים הרי גם סנופי הוא מדד שמכה את ממוצע השוק האמיתי/העולמי.
נכון מאוד.רק מדייק, נאסד"ק 100 הוא לא סקטור מסויים,
הוא פשוט 100 החברות הכי גדולות הנסחרות בבורסת הנאסד"ק
הסיבה שמכנים אותו סקטור טכנולגיה היא מחמת שיש לו הטיה חזקה לטכנלוגיה, אך בהחלט יש שם סקטורים נוספים
לא נכנס כלל וכלל לעצם הדיון האם להשקיע בנאסד"ק
יכול להיות שיש הגיון.אז גם מאחורי המומנטום יש הגיון רב...
שמניות שהן טרנדיות ימשיכו לעלות בתקופה של חצי שנה קדימה...
איש פשוט, רוב מוחלט במדד עולמי...אז מעניין באיזה מדדים אתה שם.. לא בשביל לחרות אלא להחכים...
לא פשוט להיות יהודי פשוט.איש פשוט, רוב מוחלט במדד עולמי...
לא מדוייק...לא מדויק.
הטיעון בעד השקעה בסנופי אינו תשואות העבר, אלא ההבנה שמרכז הכלכלה העולמי עומד שם.
(בנוסף לאמון בשיטה הקפיטליסטית, ועוד כמה סוכריות)
אכן, אבל זה כן פשוט להיות משקיע פשוט...לא פשוט להיות יהודי פשוט.
נאסד"ק 100 הוא מדד שכולל בעצם את כל החברות שנסחרות בבורסת נאסד"ק, כמו שכתבת.רק מדייק, נאסד"ק 100 הוא לא סקטור מסויים,
הוא פשוט 100 החברות הכי גדולות הנסחרות בבורסת הנאסד"ק
הסיבה שמכנים אותו סקטור טכנולגיה היא מחמת שיש לו הטיה חזקה לטכנלוגיה, אך בהחלט יש שם סקטורים נוספים
לא נכנס כלל וכלל לעצם הדיון האם להשקיע בנאסד"ק
שמת לב שאין שום קשר בין הלינק שהבאת למה שכתבתי?מדד מומנטום S&P 500 - האם קרנות מומנטום מצליחות להכות את מדד S&P 500?
מדד מומנטום, מניות מומנטום, קרנות מומנטום, קרן SPMO, מהי מניית מומנטום, תשואת מדד S&P 500 מומנטום, S&P 500 Momentum Index, מה זה Momentun ETFtradingil.co.il
אכן שמתי לב, רק רציתי להראות לכם מה הוא כותב על המומנטום.שמת לב שאין שום קשר בין הלינק שהבאת למה שכתבתי?
אולי תשתף באיזה מדדים אתה שם?אני 100% סנופי?
מאיפה לקחת את זה?
בכל מקרה, הטיעון בעד סנופי מול עולמי, זה לא בגלל התשואות.
אלא בעיקר בגלל ההגיון אמחורה - המצב שארה"ב היא המרכז המסחרי הגדול.
ואכן, יש צד שני - ולכן אני שם לא מעט בעולמי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: דוד פרידמן השני1 //