סוכרת סוג 1 ליברה סוג 2

• הוסף לסימניות
מספר שאלות למתחילים.

1. איך משתמשים בזה עם מכשיר חכם מינימלי?
2.מה עושים בשבת?
3.מה רמת האמינות של זה.
@אברימי אודה לתשובתך ולחכמי הפורום כאן.

• הוסף לסימניות
1. יש את התוכנה של ליברה. ויתכן שגם אפליקציית אקסדריפ תעבוד עם הליברה, לא בדקתי.
2. בשבת, כל מה שעושים עם כל מכשיר אחר, דהיינו: בסוכרת סוג 1 משתמשים כבכל יום.
3. רמת הדיוק של הליברה סבירה, לא פחות מהסנסורים של מדטרוניק ודקסקום, אם כי, דיוק יכול להיות אינדיבידואלי כאשר יש שוני בין אנשים.

• הוסף לסימניות
מספר שאלות למתחילים.

1. איך משתמשים בזה עם מכשיר חכם מינימלי?
2.מה עושים בשבת?
3.מה רמת האמינות של זה.
@אברימי אודה לתשובתך ולחכמי הפורום כאן.
1. בשביל חיישן ליברה לא חייבים להשתמש עם מכשיר חכם. ניתן לקנות קורא מיוחד שאיתו ניתן לקלוט את נתוני הסוכר. ההבדל הוא שבקורא לא רואים את נתוני הסוכר באופן אוטומטי, אלא רק כשסורקים איתו את החיישן (ואז רואים גם 8 שעות אחורה), ואילו עם משתמשים עם מכשיר חכם אפשר לקבל תוצאות בכל רגע בלי סריקה, כולל התראות בערכים גבוהים/נמוכים.
אם בוחרים להשתמש במכשיר חכם ישנם 2 אפשרויות: שימוש באפליקציה הרשמית של הליברה, או שימוש באפליקציה לא רשמית שנקראת אקסדריפ (לא נמצא בחנויות אפליקציה). שני האפשרויות נתמכות במכשירים שמופיעים באשכול של המכשירים ללופ שנמצא כאן בפורום.
2. אם משתמשים עם אפליקציית אקסדריפ אפשר לתכנן את המכשיר שהאפליקציה תהיה פתוחה כל השבת כך שמספיק להסתכל כדי לראות את הנתונים, בלי מגע בכלל. כמובן חולי סוכרת 1 מונחים להשתמש כרגיל בכל דבר כבחול, אבל אם אתם משתמשים רק לקראית נתונים זו יכולה להיות אופציה, בהתאם להוראת רב מומחה בעניין.
3. לגבי רמת הדיוק - זה משתנה מאד מאדם לאדם. יש שמתלוננים שהליברה מזייפת מאד ויש מרוצים. בהתחלה צריך למדוד גם בדם כדי ללמוד על ההבדלים, אבל חשוב להבין שבגלל השיטה השונה המדידה לא אמורה להיות זהה לחלוטין (10-20 הפרש זה תקין). באפליקציה הלא רשמית (XDRIP) יש אפשרות 'לכייל' את התוצאה בהתאם לבדיקת דם, אבל צריך ללמוד איך לעשות את זה נכון.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההסברים המפורטים!
באפליקציה לא רשמית שנקראת אקסדריפ
אודה לקישור להורדה
להוראת רב מומחה בעניין
אשמח להמלצות!
במכשירים שמופיעים באשכול של המכשירים ללופ
אודה לקישור. לא מוצא את הרשימה.

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש למישהו את הקישור של האתר להעברת הנתונים מהליברה לרופא סוכר
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכולם. יש לי בעיה לדקור את עצמי או להידקר אני מאובחנת עם סוכרת הריונית ללא מתן אינסולין. האם הליברה טוב בשביל זה ? שווה להילחם כדי לקבל את זה? כרגע לא מאשרים לי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, אני מפרסמת שוב למי שנשאר מרשם לחיישני ליברה או שי בבית וטרם השתמשו, אשמח לרכוש.בכל הערים החרדיות חשוב לי מאוד! דרושים לי עוד 2 חיישנים תודה רבה ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
3. רמת הדיוק של הליברה סבירה, לא פחות מהסנסורים של מדטרוניק ודקסקום, אם כי, דיוק יכול להיות אינדיבידואלי כאשר יש שוני בין אנשים.
הבנתי שהדקסום הרבה יותר מדוייק וודאי בהיפוגלמיה ,זה נכון?

• הוסף לסימניות
לגבי שבת ב"ה מצאתי פתרון.
המדובר על שימוש בסמרטפון. שהאפליקציה מראה כל הזמן את הערכים ולא צריך לסרוק.

וא. בערב שבת אני מבטל את נעילת המסך )כי כמובן בשבת אני רוצה מסך גלוי בלי פעולה(

ב. מגדיר את כיבוי מסך אוטומטי למקסימום, אצלי זה 10 דקות.

ג. מכין שעון שבת , רבע שעה עובד, רבע שעה כבוי, כך כל ה24 שעות.

ד. משאיר את האפליקציה על המסך.

ה. מחבר את הטלפון להטענה בשעון שבת.

בכל פעם שהשעון שבת משנה מצב, נפתח האור במסך ל10 דקות, ופחות או יותר רוב הזמן זה במצר פתוח.

• הוסף לסימניות
לגבי שבת ב"ה מצאתי פתרון.
המדובר על שימוש בסמרטפון. שהאפליקציה מראה כל הזמן את הערכים ולא צריך לסרוק.

וא. בערב שבת אני מבטל את נעילת המסך )כי כמובן בשבת אני רוצה מסך גלוי בלי פעולה(

ב. מגדיר את כיבוי מסך אוטומטי למקסימום, אצלי זה 10 דקות.

ג. מכין שעון שבת , רבע שעה עובד, רבע שעה כבוי, כך כל ה24 שעות.

ד. משאיר את האפליקציה על המסך.

ה. מחבר את הטלפון להטענה בשעון שבת.

בכל פעם שהשעון שבת משנה מצב, נפתח האור במסך ל10 דקות, ופחות או יותר רוב הזמן זה במצר פתוח.

ברוב הסמארטפונים יש אפשרות של 'מצב מפתח' שם אפשר להגדיר שהטלפון לא יכבה אף פעם במהלך טעינה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

לאתגר:

לשאלות על האתגר - שימו לב לתייג את @שבשבה.
בהצלחה.
לא מעט פעמים נתקלתי כאן בפורום בשאלה: "איך אזרח ישראלי יכול לפתוח חשבון בנק בארה"ב או באירופה?".

הצורך הזה ברור – בין אם אתם צריכים לקבל החזרי מס מהדוד סם (התחילה הגשת 2025 והדוד
התחיל לעשות בעיות עם צ'קים 💵), פרילנסרים שמקבלים תשלומים מחו"ל, או פשוט רוצים לחסוך בעמלות המרה כשאתם רוכשים במט"ח.

אז יש בשורה, והיא הרבה יותר פשוטה ונגישה ממה שנדמה לכם. הפתרון נקרא Wise.

לא מדובר סתם בעוד "ארנק דיגיטלי", אלא בפלטפורמה פיננסית מפוקחת שמאפשרת לכם להחזיק חשבון בנק מקומי (ממש עם מספר חשבון וכתובת) במגוון מדינות, וכל זה מהמחשב בבית.

למה דווקא Wise?
  • חשבון בנק מקומי אמיתי: בעת פתיחת החשבון, תקבלו פרטי בנק מקומיים (מספר חשבון, Routing Number, IBAN וכו') עבור המדינות שתבחרו: ארה"ב, בריטניה, גוש האירו, אוסטרליה, קנדה ועוד. הכסף נכנס לשם כאילו אתם תושבים מקומיים.
  • שער יציג אמיתי (Mid-Market Rate): בניגוד לבנקים רגילים ש"גוזרים קופון" על שער ההמרה, Wise ממירים לכם את הכסף בשער היציג האמיתי (זה שרואים בגוגל), וגובים עמלה שקופה וידועה מראש.
  • עמלות נמוכות במיוחד: לדוגמה, על המרת 1,000$ לשקלים, תשלמו עמלה של כ-4.5$ בלבד (משתנה קלות בהתאם לשערים) - פחות מ-0.5%. (למחירון המלא).
  • אפס דמי מנוי: אין "דמי ניהול חשבון", אין עמלת שורה ואין קנסות על חוסר פעילות. החשבון יכול לשבת ריק ולא יעלה לכם שקל.
  • הכסף נזיל: נדרשת הפקדה ראשונית כדי להפעיל את פרטי החשבון (כ-20 ליש"ט/דולר), אבל חשוב להדגיש: זה לא תשלום לפלטפורמה. הכסף נכנס ליתרה שלכם וניתן לשימוש או משיכה מיד לאחר האימות.
  • גם לבעלי אזרחות ישראלית: ללא צורך ב-SSN או ITIN.
  • אימות בשיחה קולית: אין צורך אפילו ב-SMS, ניתן לקבל קוד אימות בהודעה קולית באנגלית.
אז איך עושים את זה תכל'ס?

כדי לחסוך לכם הסתבכויות מיותרות, הכנו - אני וג'מיני , מדריך צעד-אחר-צעד, מהרשמה ועד קבלת מספר החשבון.

📋 צ'ק ליסט: מה להכין לפני שמתחילים?

כדי שהתהליך ירוץ חלק ולא תתקעו באמצע, ודאו שיש לידכם את הדברים הבאים:
  1. תעודות מזהות: צילום של תעודת זהות (2 הצדדים) / דרכון / רשיון נהיגה. נדרשים 2 מתוך 3. כדי שלא תקבלו דחייה של התמונה, צלמו תמונה ברורה, ואל תסרקו בסורק.
  2. מצלמת רשת: במהלך הרישום תתבקשו לבצע אימות זהות (סלפי) בוידאו. תצטרכו להסריט את עצמכם מקריאים משפט באנגלית.
  3. כוס קפה: כי בכל זאת, אנחנו מתעסקים בבירוקרטיה, גם אם היא דיגיטלית ונוחה.
🚗 בואו נצא לדרך

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה