• הוסף לסימניות
קל להישאב,
להתאכזב,
להרגיש בכאב,
לאכול את הלב.
בתיאבון.

קל להרוס,
לההרס,
לכעוס,
להתכנס.
בתוך.

קל להגיד,
ולישון,
להעיד,
לעצום ת'אישון.
לילה טוב.

קל לומר קל,
קשה להוכיח,
קל לא לנסות,
קשה להצליח.

קל, וכבד,
ומוחי כבר אובד,
ועובד,
ומפסיק לכבד.
את עצמו.

ומקשיב למילים,
לחברים, להרהורים,
ולא לעצמו,
היגיון.

הולך עם הלב,
הורג את מלכו,
ושוברו לרסיסים,
וכואב.

וכמה קל,
וכמה כבד,
וכמה קשה זה,
לחיות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדהים! איזה קצב מקסים. כמעט יצאתי בריקוד... (נוגה, יש לומר)
תודה רבה!

למען האמת, לדעתי זה אחד מהשירים הפחות טובים שלי שפרסמתי כאן. אני מתפלא שהצליחו להתלהב ממנו ככה...

• הוסף לסימניות
למען האמת, לדעתי זה אחד מהשירים הפחות טובים שלי שפרסמתי כאן. אני מתפלא שהצליחו להתלהב ממנו ככה...
כבר מזמן הבנתי שאין קשר בין רמת ההערכה שהכותב נותן לתוצרים שלו - לבין רמת ההתלהבות / אהדה / התחברות של קהל הקוראים.
יתכן שזה קשור לתהליך הכתיבה (שהקוראים כמובן לא מודעים אליו) שעבר על הכותב - כמה מאמץ ולב הושקע בין המילים, כמה הנושא קרוב לליבו, כמה תכנן משהו אחד ויצא מתחת ידיו משהו אחר - בקיצור, הוא נוגע בדבר לטוב ולמוטב. הקוראים הם יותר נייטרלים.

• הוסף לסימניות
כבר מזמן הבנתי שאין קשר בין רמת ההערכה שהכותב נותן לתוצרים שלו - לבין רמת ההתלהבות / אהדה / התחברות של קהל הקוראים.
יתכן שזה קשור לתהליך הכתיבה (שהקוראים כמובן לא מודעים אליו) שעבר על הכותב - כמה מאמץ ולב הושקע בין המילים, כמה הנושא קרוב לליבו, כמה תכנן משהו אחד ויצא מתחת ידיו משהו אחר - בקיצור, הוא נוגע בדבר לטוב ולמוטב. הקוראים הם יותר נייטרלים.
אצלי, גם כשאני קורא אחרי זמן רב (כקורא נטרלי) הרגשות נשארים אותו דבר...

הפרמטרים שלי לשיר טוב, זה שהוא נגע בי / התחבב עלי מספיק, ושהסגנון והתחביר המיקומי שלו לא משובש. פה הצלחתי להתחבר קצת, אבל לא עד הסוף (יש איזשהו משהו בלתי מובן שמונע ממני את זה...)

ובגלל זה גם יש שירים שאני מפרסם מיד כשאני כותב, ושירים שנשארים אצלי במגרה עד שאני מחליט שכבר הרבה זמן לא העליתי שיר.

בכל אופן, תודה רבה על הניתוח המעמיק, שעז לי להבין במקצת למה הקוראים לפעמים אוהבים את מה שאנחנו לא כ"כ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

• תודה
Reactions: AUVI1 //
21 תגובות
מספיק להתקשר ולהתווכח עם נציגי חברות התחבורה

פשוט פותחים תיק בת"ק תכף אסביר איך,

ופתאום הם מתקשרים איליך, ומסבירים לך למה התביעה לא צודקת

ובדרך כלל בסמוך למועד ה'משפט' (נשמע מלחיץ קחו את זה כביקור ברופא משפחה...) הם מציעים לך פשרה על כחצי מהתביעה

ולאמיצים שבינינו ברוב המקרים אל תוותרו תלכו לביהמ"ש ותקבלו את כל הסכום!!!

הלוואי שכל עם ישראל יעשה כך, פתאום חברות התחבורה ידפקו אוטובוסים בשעון שוויצרי!!!!

א'. האטובוס לא יצא וכולי וכולי, תשמרו או קבלה של מונית שלקחתם (בד"כ עדיף לקחת מונית ככה יש נזק יותר רציני אך לא חייבים) או נסיעה הבאה שלקחתם וכל הוכחה אחרת
ב. שולחיים תביעה במקביל לחברת התחבורה המפעילה וכמו"כ למשרד התחבורה.
ג. מחכים לתשובות, אם התשובות לא מספקות (לא נתנו פיצוי מספק וכולי) פותחים תביעה ב15 דקות!!!
ד. מחכים למועד הדיון, בד"כ תקבלו כבר מיד אחרי ההגשה טלפונים מתפתלים מחברת התחבורה המפעילה למה זה תביעה שטותית, ויש להם אפי' הוכחות להפך, אל תבהלו, חכו בסבלנות ואז או ששתתפשרו או שתלכו עד הסוף, בהצלחה תעבירו הלאה שכולם יתבעו אותם, ונקבל ככה שירות נורמלי!!!

כל מי שהגיש והצליח או שלא שיעלה את המקרה כאן שנצליח ביחד לחולל שינוי!!!!