אני כותבת את הלב שליאולי תשתפי למה הפחד?
לדעתי - אם יש בך רצון להוציא את השיר לאור, פשוט תוציאי.
גם אם לא יתייחסו (שזה ללא ספק לא נחמד)- עצם הכתיבה והשליחה שלו לחלל העולם נותנת משהו, כך לעניות דעתי.
מסכימה לחלוטין.אומן צריך גם לדעת מתי לא לכתוב
כנללל !!!!!!!!!!!!אני, אישית בכל אופן, אשמח שתעלי...
חולקת.אומן צריך גם לדעת מתי לא לכתוב.
בהצלחה וברוכה הבאה
נכון לחלוטין.מביאה פה צד שלא הרבה חושבים עליו ושמתי לב שצץ הרבה בקהילת כתיבה ובשאר הקהילות שהן אומנות.
האומנויות האמיתיות רוב הפעמים נשארות בצללים וזה נהדר בשבילם כי יכול להיות שאור הזרקורים היה מייתר או ממעיט מהערך שלהם.
לא רואה בעיה בלא לפרסם את השיר שלך אם הוא שלך ברמה כ"כ עמוקה ורגשית.
את יכולה לפרסם שירים וסיפורים ויצירות אחרות שלא קרובות לליבך וזה בסדר.
אין חובה להוציא הכל החוצה גם היצירות שנשארות בחושך ובמגירה הן יצירות , גם אם הם לא זכו לביקורת הציבורית.
www.prog.co.il
אני לא יודעת איך זה לאחרים, אבל בשבילי זאת באמת עבודה, כל קטע שאני משתפת זו בחירה. ולפעמים לוקח לי זמן עד שאני מעיזה, אבל זה חשוב לי, אז אני בהחלט מתאמצת...איך כולכם מעזים לשתף יצירות שלכם בפני קהל זר?
לא קשה לכם עם זה?
תלוי אם את בוחרת בקריירה כזו ואז את חייבת אומץ כדי לקבל פידבק ולראות כמה את רלוונטית לקהל.בכלל
איך כולכם מעזים לשתף יצירות שלכם בפני קהל זר?
לא קשה לכם עם זה?
לא קרה לך שכתבת וזרקת? מחקת או רץ לך שיר בראש ולא הורדת אותו לנייר?אומן צריך לדעת מתי לא לשתף ולשמור לעצמו.
אין כזה דבר לא לכתוב כשצריך לכתוב.
טעיתי?
כנראה שלא, יועידו הכותרת והתגיות שהיו טעות לטענת @ספרי מוסר .@ספרי מוסר השיר שהעלית בלילה, זה הוא?
היא העלתה שיר, ומחקה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //