לינדה גילברגמשהי יודעת אולי מה השם האמיתי של מי שהציגה את נחמה (כשהייתה ילדה)???
יש לך יותר מאחד?מי שרוצה יש לי כרטיס ללא ליפול 3 מחר [חמישי] בארבע בצהריים היכל התרבות רמות למכירה
בגב"ש היה כבר... בכללי מטעם השלוחה- עולה הרבה פחות.חייבת לדעת כמה עולה הסרט בירושלים, באזור בית וגן\גב"ש. אם יש מישהי שיודעת - ממש אשמח.
תודה
מטעם מינהל קהילתי, בסביבות ה 55חייבת לדעת כמה עולה הסרט בירושלים, באזור בית וגן\גב"ש. אם יש מישהי שיודעת - ממש אשמח.
תודה
אני בסוף לא צריכה את הכרטיס.יש לך יותר מאחד?
אם כן אני רוצה לקנות
0583299674 / ORDERS9827 שטורדל...
איך אפשר לקבל את הטריילר?
אני עדיין בטוחה שזה אותה שחקניתמשהי יודעת איך קוראים לשחקניות הילדות??
אני עשיתי כמה נסיונות, והמסקנה היא שצריך לכתוב בכותרת את המילה "טריילר" בלי ה' הידיעה או משהו...שלחתי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ולא קיבלתי את הטריילר
מה יכול להיות הסיבה?
ת'אמת הסתכלתי על השיניים שלהן (אני עדיין בטוחה שזה אותה שחקנית
זה לא מטורףת'אמת הסתכלתי על השיניים שלהן () והן היו אותו דבר!!!....
אבל באופן אישי, נשמע לי מידי מטורף שזאת תהיה שחקנית אחת
הסתכלתי על הכל ובכללי ראיתי אותה כבר כמה פעמים אז אני מזהה אותהת'אמת הסתכלתי על השיניים שלהן () והן היו אותו דבר!!!....
אבל באופן אישי, נשמע לי מידי מטורף שזאת תהיה שחקנית אחת
יש לך למכור לי 2?אני בסוף לא צריכה את הכרטיס.
ללינדה כפי הידוע לי אין תאומההסתכלתי על הכל ובכללי ראיתי אותה כבר כמה פעמים אז אני מזהה אותה
אבל @לא ליפול 3 מכחישה את זה, לא יודעת למה
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טובבבבבבב, חוי!, דרור יקרא ועוד 6 משתמשים9 //