אין לי היכרות מקרוב.היי,
אני מחפשת מידע על תינוקות שנולד עם כליה אחת,
משהו מכיר את התופעה?
מה זה אומר?
והאם אכן חייבים להיות במעקב של נפרולוג?
כי לפי ההיגיון יש הרבה אנשים שתרמו כליה והכל בסדר אצלם ללא צורך במעקבים
אשמח לכל מידע בנידון.
למיטב ידיעתי, מי שתרם כליה כן נמצא במעקב של נפרולוג.והאם אכן חייבים להיות במעקב של נפרולוג?
והיה לה בעיה עם ההריונות?מכירה מישהי שרק כשילדה את ביתה השנייה גילו שיש לה כליה אחת.
והיא בריאה לחלוטין עברו מאז מעל 10 שנים
לא מכירה, אבל לא הייתי לוקחת את האחריות של לא להיות במעקב.היי,
אני מחפשת מידע על תינוקות שנולד עם כליה אחת,
משהו מכיר את התופעה?
מה זה אומר?
והאם אכן חייבים להיות במעקב של נפרולוג?
אשמח לכל מידע בנידון.
אני מעוניינת לדעת עד כמה המעקב חשוב, זה להיות כל כמה חודשים יום שלם של בדיקות בבי"ח.לא מכירה, אבל לא הייתי לוקחת את האחריות של לא להיות במעקב.
הריון מעמיס על הכליות.והיה לה בעיה עם ההריונות?
כי הרופאה אמרה לי שזה יכול לגרום לכך....
למה יום שלם בית חולים?אני מעוניינת לדעת עד כמה המעקב חשוב, זה להיות כל כמה חודשים יום שלם של בדיקות בבי"ח.
לא מהבחינה הזאת,הריון מעמיס על הכליות.
בכל הריון יש סיכוי קטנטן לזה שהן לא יעמדו בעומס, ותתפתח רעלת הריון.
אם יש רק כליה אחת, וכל העומס עליה, הסיכוי הזה אמנם עדיין קטן, אבל קצת יותר גבוה מאשר כשיש שתי כליות.
זה אומר שרוב הסיכויים הם שההריונות יהיו בסדר גמור, אבל כן צריך מעקב.
המעקב מאד חשוב.אני מעוניינת לדעת עד כמה המעקב חשוב, זה להיות כל כמה חודשים יום שלם של בדיקות בבי"ח.
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: השקעות R הון ו-מה חובתו בעולמו2 //