- הוסף לסימניות
למה נראה לך שאם הוא לא דתי אז יהיה קשה לדבר איתו?תלוי מי הדייר החדש, אם זה חלוני אז יהיה קשה לדבר איתו ואם סגנונו מתקרב לחרדי, אז זה יהיה יותר קל
תנסו לדבר איתו בצורה נעימה, לא תפסידו מזה.
למה נראה לך שאם הוא לא דתי אז יהיה קשה לדבר איתו?תלוי מי הדייר החדש, אם זה חלוני אז יהיה קשה לדבר איתו ואם סגנונו מתקרב לחרדי, אז זה יהיה יותר קל
אין לכם ברירה,
אתם חייבים להפסיק לפחד מכלבים
אני לא מחלק ציונים, אבל זאתי אמירה קצת מתנשאת,
זה כמו לומר לאישה את חייבת להפסיק לפחד ממקקים....
מאוד קל לומר זאת!!!אין לכם ברירה,
בלי שיפוטיות...
מה מפחיד בכלב ביתי? זאת אומרת יש כאלו שלא אוהבים אבל הוא נושך? מפחיד? גדול? נובח על הילדים בצורה מפחידה? (כי אם כן זה יכול להסביר)
סורי אבל נשמע היסטריים-מוגזם
אין לכם ברירה,
קשה לי להאמין שנשואים יימנעו מלבוא בגלל כלב בייתי
בשבת האחרונה ראיתי מישהו שהולך עם כלב בלי רסן ולא קשור ואישה אחת צעקה עליו, אני חושב שאפילו הכלב התחיל לפחד...אם הכלב מסתובב לא קשור זה לא חוקי, לצלם ולשלוח לעירייה.
אולי באמת צריך לשאול רב קודם...איסור מסירה
ביקשנו, זה עדיין חדש ואנחנו מחכים לראות איך מתפתח.ביקשתם מהשכן להקפיד לסגור את הדלת?
כך גם אני חושבת, לעיתיים חילוני יותר מכבד מאדם ששומר תורה ומצוות ולהיפך, לא כדאי לקטלג....הפוך
א': מי ששם כלבים לפני בני אדם- את יודעת מה אומרים עליו.אנשים שמגדלים כלבים
מתנהגים בחוסר רגישות קיצוני כלפי בני אדם שמפחדים (בצדק!) מכלבים.
אני יכולה לכתוב כאן עשרות פעמים שסבלתי מכלבים בעצמי.
והכלב הגדול ביותר הוא הבנ"א ש(לא!) אחראי עליו.
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: איז כף, אין דברים כאלה, יוסי לוינגר ועוד 10 משתמשים13 //