- הוסף לסימניות
אני מפחד שתרעיל בני אדם.....
כמובן לא כל מה שמרעיל כלבים מרעיל בני אדם (אבל זה יותר קרוב לזה מאשר רעל עכברים למשל...)זה בדיוק מה שאני צריך
אני מפחד שתרעיל בני אדם.....
כמובן לא כל מה שמרעיל כלבים מרעיל בני אדם (אבל זה יותר קרוב לזה מאשר רעל עכברים למשל...)זה בדיוק מה שאני צריך
יש צמח עם פרחים ורודים שמסתובב בכל הארץ הפרחים רעילים תרתיח מים עם הפרחים ותשים בבשראשמח למתכון מפורט
הרדוף הנחליםמה השם של הפרח
סתם לקטוף פרחים ורודים ולהרתיח אותם?
מה השם של הפרח
סתם לקטוף פרחים ורודים ולהרתיח אותם?
כנראה לא גדלת בעיר הנאורה שאני גדלתי...בתור אחת שמפחדת בצורה קיצונית מכלבים ונתקלת המון פעמים בכלבים, אני יכולה להגיד לך שברוב הפעמים הבעלים התחשבו והחזיקו את הכלב\ לקחו הצידה\ קשרו וכו' (למעט אישה אחת מרגיזה שהחליטה לגמול אותי מהפחד וילדה בת עשר שהכלב היה יותר גדול ממנה)
זה לא נכון ולא יפה להשמיץ ככה.
לא לפרסוםהרדוף הנחלים - ויקיפדיה
הרדוף הנחלים הוא צמח רעיל מאוד לאדם ולבהמה, ורעליו מגינים על הצמח מפני רעייה. זחליו של רפרף ההרדוף ניזונים מעליו ואינם ניזוקים. איברי הצמח מכילים לפחות כשלושים..
זה גודל המון בגינות ויש אותו גם בצבע ורוד וגם בלבן
לפחות 80% מהילדים שגרים בערים חרדיות ואין להם קרובי משפחה עם כלבים פוחדים מאוד מכלביםאיזה ילדים מוזרים, הילדים שלנו רואים מרחוק כלב ישר רצים ומבקשים מהבעלים אם אפשר ללטף אותו...
למה להתאמץ פשוט תשימו שוקולדיש צמח עם פרחים ורודים שמסתובב בכל הארץ הפרחים רעילים תרתיח מים עם הפרחים ותשים בבשר
תקוה שאין לזה טעם כי אחרת הכלב יקלוט את הכלים שהשתמשת בהם תאלץ לזרוק אח"כ
משום מה את רוב אוכלוסיית העולם לא מגעיל כלב (הם אפילו אוהבים אותו) ולטאה כן.מענין אם מישהו היה פותח אשכול שיש לו שכן שמגדל בבית לטאות ומשאיר את הדלת פתוחה
מה אפשר לעשות?
האם היו כותבים לו: זה בעל חיים נחמד. לא צריך לפחד, תלמדו לחיות איתו. היסטריה מוגזמת וכו'
ומי היה כותב לו: כמה נחמד שלטאה ירוקה חמודה מתחככת ברגליים שלך. ומלקקת את הנעליים שלך.
לטאה וכלב מבחינתי זה אותו דבר.
רק שיש פלוס ללטאה שהיא בורחת ממך.
ומינוס לכלב שמתקרב ללקק אותך ולשחק איתך.
זה שאתה נהנה לגדל לטאה או כלב או חתול או מקק לא משנה מה זה לא אומר שהשכנים שלך צריכים להיות שותפים בגידול.
צריך להעיר! כמובן שבצורה יפה ומנומסת. אבל זה לא אמור להיות כך.
לדעתי תלוי איזה כלב, יש כלבלבים חמודים ממש מזמיני ליטוף, ויש מפחידים (מזמיני נשיכה) יש גם מסוכנים כמובן ויש כאלה שהם לא חמודים אבל לא מפחידים ומסוכנים, ומאלה יש שרועדים מפחד ויש שאוהבים ללטף אותם.לפחות 80% מהילדים שגרים בערים חרדיות ואין להם קרובי משפחה עם כלבים פוחדים מאוד מכלבים
ממש לא ראוי לקרוא להם ילדים מוזרים, מה רק בגלל שהילדים שלך מבקשים ללטף?
אני כן חושבת שכדאי להרגיל את הילדים, פשוט מכיון שכל הפחד נובע מחוסר ההרגל לכלבים.
רוב הכלבים הביתיים הם ידידותיים ולא מזיקים, ואפשר לחיות לידם בשלום כשלא מפחדים.
(אפשר לקחת ממישהו כלב לא מפחיד בפארק לכמה דקות, ללכת לחוות עם כלבים שם הם כולם קשורים, אחרי שמכירים כלב אחד בדרך כלל כבר לא מפחדים. בטח לא פחד גדול כמו שאת מתארת).
מאחלת לכם שתמיד יהיו לכם שכנים טובים ונעימים
אני דווקא מכיר (לא בפירוט יתר אבל בהחלט מכיר), אני כתבתי על פחד ואתה כותב על מה הם יכולים לעולל,כנראה שאתה לא מכיר כלבים/סטטיסטיקה של כלבים
מעל 90% מהנשיכות הם של כלבים קטנים מתוקים וחמודים (אני יודע שאין כאלה..אני הרי יהודי..)
למה?
כי לאמסטף או לרוטווילר אף אחד לא מעז להתקרב..בטח לא ללטף ולעשות פוצי מוצי..
לפודל חמוד עם פפיון ורוד בפוני לא חוששים..ואז חוטפים
אתם ההורים של הילדים שלי?אולי באמת צריך לשאול רב קודם...
איזה ילדים מוזרים, הילדים שלנו רואים מרחוק כלב ישר רצים ומבקשים מהבעלים אם אפשר ללטף אותו...
אני דווקא מכיר (לא בפירוט יתר אבל בהחלט מכיר), אני כתבתי על פחד ואתה כותב על מה הם יכולים לעולל,
אני כמובן לא מצדיק התקרבות לכלבים בלי לדעת מה הכלב בדיוק (לפעמים הוא גם נגוע בכלבת וכדו'), אבל הנקודה כאן היא על פחד מכלבים לפי מה שהם נראים מסוכנים ומפחידים, ולא מה באמת הם יכולים לעשות (הקטנים זה בד"כ רק אם תתקרב אליהם...).
מזכיר לי את האמרה הידועה "כלב שנובח אינו נושך"...כנראה שאתה לא מכיר כלבים/סטטיסטיקה של כלבים
מעל 90% מהנשיכות הם של כלבים קטנים מתוקים וחמודים (אני יודע שאין כאלה..אני הרי יהודי..)
למה?
כי לאמסטף או לרוטווילר אף אחד לא מעז להתקרב..בטח לא ללטף ולעשות פוצי מוצי..
לפודל חמוד עם פפיון ורוד בפוני לא חוששים..ואז חוטפים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: יופלה אפרסק, אין מצב!, משפחת ב ועוד 35 משתמשים38 //