- הוסף לסימניות
תוכלו לכתוב מה הדגם?
תוכלו לכתוב מה הדגם?
אשמח לדעת לגבי הכיריים האם כיום אתם מניחים את הפלטה מעל הכיריים מזכוכית ללא חשש אני מתכווון לשאול האם זה בטיחוטי החום של הפלטה על הזכוכית שלא תתפוצץ. פשוט אנחנו צריכים לקנות כעת לפסח וממש מסתפקים האם לקנות זכוכית או לא.אני הולכת לקנות כיריים גז, יש המלצה על חברה או דגם מסוים ?
חשוב לי מחיר סביר,קל לניקיון,ואפשרות להניח עליו פלטת שבת
אשמח לתגובות מניסיון.
קנינו כיריים פשוטות של אלקטרה ב 500 שח , אנחנו מניחים פלטה על החצובות.אשמח לדעת לגבי הכיריים האם כיום אתם מניחים את הפלטה מעל הכיריים מזכוכית ללא חשש אני מתכווון לשאול האם זה בטיחוטי החום של הפלטה על הזכוכית שלא תתפוצץ. פשוט אנחנו צריכים לקנות כעת לפסח וממש מסתפקים האם לקנות זכוכית או לא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: chaim המלך, טובבבבבבב, צפונבון ועוד 4 משתמשים7 //