השקעות ירידות בקרן כספית ?

• הוסף לסימניות
אשמח למישהו שיכול להסביר לי מה קרה, פעם ראשונה שאני רואה בתיק שלי בבנק ירידה בקרן כספית, מה יכול להיות הסיבה ?

• הוסף לסימניות
יש דמי ניהול בקרן כספית בבנק?
וגם איך זה עובד הם מורידים בפעם אחת הסכום לכל השנה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ברוך השם הורידו היום את הריבית ב0.25 אחוז
זה אומר שגם הריבית בקרן כספית ירדה באחוזים האלו?
יותר או פחות?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

אשמח לעצתכם @השקעות R הון @מקצועי בלבד @בואו חשבון. יוסי לוי
יש לי 50000 ש"ח שמהם אצטרך לקחת 1500 ש"ח כל חודש במהלך שלושת השנים הקרובות..
מה הכי כדאי לעשות כדי למקסם את התשואה במהלך התקופה.
ובפרט לאור הירידות הצפויות בקרנות הכספיות
חשבתי אולי להשקיע במניות דיבידנד אגרסיביות כגון הקרנות של YLEDMAX חלק מהסכום (נגיד 30000 שיניב תשואה ממוצעת את כל ההחזר החודשי לפי הנתונים כיום)
כאשר החלק השני בקרן כספית למקרה שהקרן תימחק לאחר שנה וחצי (מה שלפי ההתבוננות שלי לא קרה בינתיים באף אחת מהקרנות שלהם)
דעתם על החשיבה ואשמח לשמוע הצעות נוספות
תודה רבה
1754431003042.png
מעתיק מהמייל שקיבלתי:

https://shaharwolf.com/

חברים יקרים!

אני שמח ומתרגש לספר לכם על הדבר הבא בכלכלה✨

אתם מכירים אותי ואנחנו צועדים יחד כבר כמעט 4 שנים, בשנים האלה השקעתי מאות ואלפי שעות כדי לתת לכם את כל המידע שאני יכול בכל תחום בעולם הכלכלי.

עניתי ואני עונה כל יום על מאות רבות של שאלות בוואטאפ ובמייל, והכל בכדי שיהיה לכולנו רווחה כלכלית, הווה ועתיד פיננסי טוב יותר.

הקהילה שלנו מונה היום כבר מעל 50 אלף איש, שאני ממש מתרגש לומר את המספר הזה ❤️

תודה לכם שאתם עוקבים ומחדדים אותי כל הזמן🙏🏻

לפני כשנה עלה לי רעיון להקים אתר שיהיה המצפן של העולם הכלכלי, שבו כל אחד יוכל למצוא את המידע שהוא דרוש לו.

ישבתי שעות על גבי שעות (מאות אם לא אלפי שעות לפחות...), חשבתי וכתבתי הכול.

ממני אליכם בכל נושא שבעולם:

איך לחתן ילדים, איך לרכוש רכב, איך לקחת הלוואה, איך לוקחים משכנתא חכמה (אצלי כמובן!), איך להתנהל כלכלית, איך להתחיל להשקיע, איך להתקדם בהשקעות, איך להשקיע בנדל"ן, איך לתכנן נכון את המס. ועוד מלא מלא קטגוריות שיתנו לכם מענה על כל מה שאתם צריכים🔥

אני מתיימר להיות הויקיפדיה הכלכלית, באתר יש מעל 300 נושאים שכתבתי עליהם, הדרכות וובינרים שלי.

המטרה שלי נטו שתהנו, שתקבלו את המידע שאתם זקוקים לו כדי להתנהל נכון ולהצליח בע"ה 🪄

בכל יום אני אוסיף שם תוכן, ומבטיח שהוא יהיה עדכני מאד, אם חיפשתם תוכן והוא עדיין לא נמצא - אשמח מאד לשמוע מה חסר, ואני אוסיף לטובת כולנו.

באתר תמצאו גם מחשבונים: מחשבון תשואה מנכס, מחשבון השקעות, מחשבון משכנתא מטורף, ומחשבון חתונות ילדים.

בנוסף תיחשפו להרבה הטבות 💰שיש לנו במגוון תחומים: השקעות, ביטוח משכנתא, החזרי מס, נסיעות לחו"ל, מסחר לאזרחי ארה"ב, ועוד הטבות רבות. וזה רק ההתחלה.

אני אעשה הכל כדי שהקהילה שלנו תקבל הטבות ותנאים טובים בכל מוצר כלכלי, ואם אתם רוצים הטבה למשהו ספציפי תכתבו לי ואדאג לזה.

הכתובת של האתר : https://shaharwolf.com/

לחצו כאן כדי להיכנס, לקרוא וליהנות! >>

וכמובן תשמרו את זה כדי שיהיה לכם לכל עניין כלכלי!

אני אשמח שתעזרו לנו לגדול ותשלחו את הקישור לקבוצות שלכם, לחברים שלכם, כי יחד נצליח הרבה יותר 💪

אוהב אתכם 🫶
שחר
  • תודה
Reactions: פאסון1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה