ביקורת יזמרו לשמך - חינם לכל דורש

• הוסף לסימניות
המתחיל במצווה אומרים לו גמור,
תמשיך להתכתב איתם ותשאל אותם את כל השאלות (וההשערות) שנשאלו כאן,
אכן, ביצעתי זאת
נעדכן כשנקבל תשובות

• הוסף לסימניות
קיבלתי בהודעה פרטית מניק שלא יכול להגיב -
אני זמר בחתונות
הארגון כעת לא לקח ממני שקל על הכשר
וכבר היה לי אירועים איתם

ההוצאות שיש זה משרד וגם משגיח צמוד כל האירוע

הענין של ההכשר
כי לפעמים הבחורים גוברים על הכל ומשגעים את הזמר לעשות כך או לשיר כך
האחראי נמצא ומשגיח כל הזמן שהכל יהיה לפי התקנון
כמו"כ הוא בודק לפני עם הנגנים שאכן הם אלו מגיעים ולא שולחים מ"מ וכו'

כמו"כ הם משגיחים על האורגניסט שלא יעשה שטויות כי לפעמים הוא נסחף כי הוא רוצה למצוא חן בעיני הבחורים
זה המציאות שעד היום עשו הרבה תקנות וזה לא עבד
ופה יש משגיח כשרות כמו במסעדה כמו במלון שהוא לא עובד אצל אף אחד
אלא אצל הכשרות
אתה רוצה כשרות תשלום ותתנהג כפי הוראות הכשרות

כעת הם לא גובים כסף
אם הם יגבו
מחותן שיראה לנכון שהוא רוצה את זה יעשה את זה
הם לא כופים כלום על אף אחד

אני מסתייג מהשורה האחרונה מחמת שפורסם שיש ישיבות שאינם מאשרים לקחת בעלי מקצוע שאינם רשומים אצל הארגון

• הוסף לסימניות

אני מסתייג מהשורה האחרונה מחמת שפורסם שיש ישיבות שאינם מאשרים לקחת בעלי מקצוע שאינם רשומים אצל הארגון
כאן הוא כבר כותב ומגלה שבעתיד זה יעלה כסף,
והתברר שהאשכול ההוא לא היה מידע שקרי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כאן הוא כבר כותב ומגלה שבעתיד זה יעלה כסף,
לא נכתבו בתגובה דברים כאלה!
הוא כתב: "הם לא כופים כלום על אף אחד"
כלומר, הארגון.

• הוסף לסימניות
אמרתי להם שאני רוצה להצטרף כאורגניסט, הם שלחו לי טופס שאני אחתום על זה, ושאלתי אותם ... וענו ..
1687874585057.png

• הוסף לסימניות
באמת נראה לכם שמישהו יחזיק משרד בחינם?
ו"משגיח כשרות" יסתובב כל ערב באולם אחר לפיקוח, בחינם?

מצאו עוד דרך להתפרנס

• הוסף לסימניות

הישיבות החסידיות שלא מרשים לקחת לא קשורים לארגון הנ"ל הם כבר התחילו הרבה לפני שהארגון נפתח והם עובדים דרך אמרגן והסיבה שזה עובד ללא לקיחת כסף על משגיח וכו' זה בגלל שיש אמרגן ואם הם עושים שלא לפי התקנון אז הבחורים לא מורשים להזמין אותם וגם כי כאמור התשלום לזמר עובר דרך האמרגן.
בקשר לישיבות הירושלמיות שהם כן עובדים עם הארגון, אני מאמין שביום שזה יתחיל לעלות כסף הם יצטרכו למצוא פתרון שונה כמו למשל בישיבות החסידיות.

מה שברור שהעליהום שנעשה באשכול הקודם, על סמך שמועות מצוצות מן האצבע שרצות בישיבות שלכולם ברור של מי האינטרס להפיץ שמועות כאלו, היה לא מוצדק בכלל!

• הוסף לסימניות
הישיבות החסידיות שלא מרשים לקחת לא קשורים לארגון הנ"ל הם כבר התחילו הרבה לפני שהארגון נפתח והם עובדים דרך אמרגן והסיבה שזה עובד ללא לקיחת כסף על משגיח וכו' זה בגלל שיש אמרגן ואם הם עושים שלא לפי התקנון אז הבחורים לא מורשים להזמין אותם וגם כי כאמור התשלום לזמר עובר דרך האמרגן.
בקשר לישיבות הירושלמיות שהם כן עובדים עם הארגון, אני מאמין שביום שזה יתחיל לעלות כסף הם יצטרכו למצוא פתרון שונה כמו למשל בישיבות החסידיות.

מה שברור שהעליהום שנעשה באשכול הקודם, על סמך שמועות מצוצות מן האצבע שרצות בישיבות שלכולם ברור של מי האינטרס להפיץ שמועות כאלו, היה לא מוצדק בכלל!
עדיין לא התברר שהשמועות מצוצות מהאצבע,

• הוסף לסימניות
יזמרו לשמך קשור בעיקר לקהילות של העדה החרדית, צריך לפתוח משהו כלל חסידי שיותאם לכל הקהילות

• הוסף לסימניות
זה נפתח ע"י הרבי מסקולען ירושלים שליט"א ע"מ לעשות סדר בענין וגם אם מישהו ירצה לא לקחת אותם הוא יכול פשוט לקחת את התקנות שלהם ולהגיד למי שהוא הזמין שיעשה עפ"ז ואם לא הוא לא יקבל שקל כמובן שזה מגיע עם ארגון מסודר זה יותר בטוח ועוד משהו דיברו פה על ישיבות שלא מסכימות בלי זה וכו..
הייתי בחתונה של בחור מישיבה די טובה ליטאית ומוזיקה מזעזעת חילונית ממש וכולם קופצים וכו... שאלתי מישהו מהצוות שם שפגשתי במקרה מה הסיפור שלכם אין לכם פיקוח הוא אמר לי אי אפשר הלוואי שההינו יכולים להכריח את הבחורים לעבוד דרך הארגון יזמרו לשמך אבל אין לנו כוח בידים בשביל זה לצערינו....

• הוסף לסימניות
הארגון הוקם ש'לא למטרות רווח' (מהיכרות אישית)
ברוך השם כיום יש נדיב/ים שתורמים את ההוצאות (משרד/פרסום/משגיח ועוד)
והוא לא רק 'רשימה של מנגנים, אלא בעיקר ארגון פיקוח שנותן מענה שיוכלו לקיים חתונה יהודית בצורה יהודית וד"ל

• הוסף לסימניות

אני שמעתי היום שמבקשים 500 על המשגיח

• הוסף לסימניות
חבל להאמין לפייק שרץ ברשת...
את ה'שמועה' הזו מנסים אינטרסנטים כאן בפורום להדהד כבר כמה חודשים למרות שהתברר שמדובר בפייק מרושע
הייתי אומר שגם זה נשמע כמי שיש לו איזשהו אינטרס בטקסט החריף הזה.

• הוסף לסימניות
הייתי אומר שגם זה נשמע כמי שיש לו איזשהו אינטרס בטקסט החריף הזה.
אין לי בעיה להציג את האינטרס שלי - מוזיקה יהודית, אנחנו לא מתביישים ביהדות שלנו
ואם ביררתי ואני יודע שכל ה'שמועות' הן שקר הרי שהאינטרס של השקרנים ברור...
עצוב שעבור בצע כסף אנשי מקצוע מפיצים כזבים

• הוסף לסימניות
מהיכרות אישית הארגון לא הוקם לשם מטרת רווח
לא עולה כסף להצטרף אליהם
כ. כל זמר ואורגניסט שרוצה יכול להצטרף אליהם זה לא עולה כסף
רק צריך לחתום על תקנון
אנא כל מי שלא יודע ממקור ברור שלא יבלבל סתם את הראש
בשמחות אצל כולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה