- הוסף לסימניות
משהו יודע אם יש סיכוי שועדת הרבנים יאשרו איזה שהוא טלפון אם אפשרות להתחבר למכשירים של חולי סכרת ושיהיה כשר לגמרי
לא תומך שיאומי ודומיהם
לא תומך שיאומי ודומיהם
חשבתי על הדרן אבל אני לא מעונין בדבר שנראה כסמרטפוןאני בעבר לקחתי מכשיר של הדרן הכל היה חסום לגמרי!!! היה רק את האפליקציה של דקסקום וטלפון אז נכון במראה זה נראה סמרטפון אבל זה הכי קשר שיכול להיות... הרבה יותר משיאומי
מה יעשה אדם שרוצה טלפון רגיל (כמות של אנשי קשר מחשבון וכדו) ע"ז לא עובדיםשני אנשי קשר הכוונה שוועדת הרבנים לא רוצה שכדי לרכוש את המוצר יהיה צריך ערמת טפסים אלא רצתה שזה יהיה מוצר מדף ולכן לא יהיו בו שיחות אבל בפגישה הסברנו להם שיש הורים שמזריקים מרחוק וצריכים ליצור קשר עם הסייעת וא"א להסתמך על הפלא' של הסייעת אז יהיה אפשרות לשני אנשי קשר בלבד גם לקבלת שיחות וגם לשיחות יוצאות וגם הם מתכוונים שהוא יראה שונה חיצונית עד כמה שניתן ולעבוד עם הדרן זה טוב רק לאנשים שלא משתמשים עם לופ כי כל שינוי גירסא זה כאב ראש
לזה הם לא יתנו מענה כי הם רוצים שכולם ידעו שאם מישהו מדבר מזה אז בטוח יש לו מכשיר טרף ואגב הם בהתחלה לא התייחסו אבל ר' משה הילל דיבר איתם ואז זה התחיל לזוזחשבתי על הדרן אבל אני לא מעונין בדבר שנראה כסמרטפון
מה יעשה אדם שרוצה טלפון רגיל (כמות של אנשי קשר מחשבון וכדו) ע"ז לא עובדים
אגב ניסיתי לדבר איתם ונראה ששום דבר לא זז
יש מכשיר בהדרן בדיוק בשביל הדבר הזה וזה בגודל של 3 אינץ'חשבתי על הדרן אבל אני לא מעונין בדבר שנראה כסמרטפון
www.sim-tec.co.il
יש רק שאם משתמשים ב aaps אז זה קצת כאב ראש אולי תנסו לשאול את קליין אם הוא מסכים לתת לכם מערכת ללא תמיכהיש מכשיר בהדרן בדיוק בשביל הדבר הזה וזה בגודל של 3 אינץ'
![]()
יוניהרץ ג'לי סטאר JELLY STAR
www.sim-tec.co.il
תכלס שרואים אותי עם זה אומרים שיש לי טלפון לא כשריש מכשיר בהדרן בדיוק בשביל הדבר הזה וזה בגודל של 3 אינץ'
![]()
יוניהרץ ג'לי סטאר JELLY STAR
www.sim-tec.co.il
חבל שהם לא נותנים מענהלזה הם לא יתנו מענה כי הם רוצים שכולם ידעו שאם מישהו מדבר מזה אז בטוח יש לו מכשיר טרף ואגב הם בהתחלה לא התייחסו אבל ר' משה הילל דיבר איתם ואז זה התחיל לזוז
אל תשכח שועדת הרבנים כיום מאד מוגבלת, אחרי שהחוק אוסר עליהם כמעט לפעול.חבל שהם לא נותנים מענה
זה בדיוק מה שאני רוצתי לדעת
לדוד חזן יש עכשיו גרסה גם לג'לי סטאר.תנסו לשאול את קליין אם הוא מסכים לתת לכם מערכת ללא תמיכה
זה לא העיניין של הגבלה בחוק הם רק לא רוצים שזה יהיה כמו השיומי חצי טאץ שיש אנשים שיש להם לא כשר לכן הם לא מעונינים שיהיה שיחות כי זה לא פלאפון ואם מישהו ידבר במשהו כזה אז הוא בטוח עם מכשיר טרף וכולם ידעו את זה מה גם שהם לא רוצים שכלל הציבור ישתמש בזה והם עדיין רוצים שזה יהיה מוצר מדף שכולם יוכלו לרכוש ללא טפסיםאל תשכח שועדת הרבנים כיום מאד מוגבלת, אחרי שהחוק אוסר עליהם כמעט לפעול.
ולכן כל דבר שהם עושים הרבה יותר מסובך.
הייתה ישיבה עם וועדת הרבנים וכן דיברנו איתם על מכשיר אנדרואיד עם התקנת אפליקציות של סכרת ועידכון ויהיה לזה חותמת של וועדת הרבנים ועוד כמה פרטים שאין לי כוח להרחיבממש לא הצלחתי להבין איך ועדת הרבנים לעניני תקשורת קשורה לענין,
כדי שפלאפון יהיה ראוי לשימוש לצורך ניהול מערכות סוכרת צריך להיות עם אנדרואיד ואם אפשרות התקנת אפליקציות ועידכון, ככה שרק סמארטפון מתקדם יוכל להועיל, ואם אתה רוצה שיהיה שיחות אז זה סמרטפון מוגן עם שיחות, ואם אתה רוצה בלי שיחות אז זה סמרטפון מוגן בלי שיחות (דומה לוויז בלבד)
ןעדת הרבנים לא נותנת הכשר לסמארטפונים גם לא מוגנים,
וממה שזכור לי לחזן יש הכשר של בי"ד של הגר"נ קרליץ.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: חוי!, ש. נ. א., נהר זורם ומשתמש 1 נוסף4 //