- הוסף לסימניות
וואו אהבתי ממש ממש את המיתוג! יש מצב שאת מעלה אותו בקובץ פתוח לעריכה? או שהגזמתימיתוג ועריכה שעשו את הוואו
וואו אהבתי ממש ממש את המיתוג! יש מצב שאת מעלה אותו בקובץ פתוח לעריכה? או שהגזמתימיתוג ועריכה שעשו את הוואו
אשמח לשמוע מה עשיתם, אנחנו באותה סיטואציה.שלום אנחנו עושים להורים שלי בעז"ה ארוע לרגל יום נישואין 25 אשמח ממש לכל רעיון לתוכנית מילים לשיר לוגו וכד'
אנחנו זוג אחד נשואי ועוד 3 גדולים
תודה!!
אני ישמח שתשלחי לי למייל את הרעיונות שלך <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה לךאנחנו עשינו משהו מושלם אם אתם רוצים לדעת אוכל להסביר לכם בפרטי
אשמח לקבל פרטים במייל IM3192704 שטורדל וכו תודה רבהאנחנו עשינו קיר זכרונות וברכות יצא מטורףףף
כל מי שראה אותו התלהב לקח זמן עד שהורידו אותו...
אם מענין אותכם לראות תשלחו לי בפרטי ואשלח לכם
בלי קשר מיתוג ועריכה שעשו את הוואו
טעימה בקטנה..
צפה בקובץ המצורף 973628צפה בקובץ המצורף 973630צפה בקובץ המצורף 973632
אשמח לקבל רעיונות במיל IM3192704 שדורדל וכו תודהאנחנו עשינו משהו מושלם אם אתם רוצים לדעת אוכל להסביר לכם בפרטי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: אופקים 1, אין פאנץ', למה מה קרה? ועוד 4 משתמשים7 //