כן, ראיתי הרבה שעושים את זה באינטרנט.
יכולה לשים קישור?כן, ראיתי הרבה שעושים את זה באינטרנט.
מה הכונה מראה על מסילה?את צריכה מתקין לוחות פולימרים
וזגג שיעשה את המראה עם המסילה
או שתמצאי אחד שעושה גם וגם אולי תפני לדיסקאבר
דף בית - Discover - קל לעצב אווירה
DISCOVER – עולם של השראה עיצובית, טרנדים חמים בחיפויי קיר ופתרונות תאורה מתקדמים. גלו פרויקטים נבחרים, שילובי חומרים ורעיונות שיהפכו כל חלל ליצירת...discover1.co.il
את מכירה אותו ?
האם מצאת איש מקצוע לזה? אני גם מחפשתיש לנו ארון חשמל בכניסה לבית ואנחנו רוצים לחפות אותו עם סרגל פולימרי כמו בתמונה המצורפת ושיהיה על מסילה שנוכל לפתוח את הארון חשמל.
איזה בעל מקצוע אני צריכה להזמין שיעשה לי דבר כזה?
דיברתי עם מה שאסתגטגיה שלחה פההאם מצאת איש מקצוע לזה? אני גם מחפשת
גם לגבי מראה על מסילת הזזה?דיברתי עם מה שאסתגטגיה שלחה פה
היה נשמע בסדר
עדיין לא סגרתי איתו
מכירה נגר שעושה דבר כזה כמו בתמונה?
מכירה אישית, או שעשית אצלם עבודה?יש את טקסטורה בבית שמש
עבודה מושלמת ויחס מהממם
0534107440
יש לי מישהו מקצועי ברמות!!יש לנו ארון חשמל בכניסה לבית ואנחנו רוצים לחפות אותו עם סרגל פולימרי כמו בתמונה המצורפת ושיהיה על מסילה שנוכל לפתוח את הארון חשמל.
איזה בעל מקצוע אני צריכה להזמין שיעשה לי דבר כזה?
צפה בקובץ המצורף 2084931
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים