חידה

• הוסף לסימניות
יפה לעשות את זה ממגזינים צבעוניים
תנו לילדים לגלגל, ולהצמיד מסביב לקופסאות(סימילאק), תוצאה יפה בקלי קלות
(והעיקר, תעסוקה..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1226351:
הנה הקישור:
https://www.dropbox.com/s/0mdwhgsn3lkiz2n/Reciclaje- Cestas de periףdicos. Basket of newspaper..mp4

פעם ראשונה שאני עובדת עם קישור לדרופבוקס תגידו לי אם זה עובד לכם.

זה הדרכה שהורדתי מהיוטיוב.
זאת אישה שהעלתה המון המון הדרכות יפיפיות של דברים מעיתונים, והכל עם הבסיס הזה של הגלילים.
יש לה גם הרבה הדרכות אחרות.

מי שפתוח לו, הנה הקישור לעמוד שלה ביוטיוב, שווה להכנס:
https://www.youtube.com/user/Gustamonton

מרתק!
יש לך עוד הדרכות מעניינות שלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1226772:
יפה לעשות את זה ממגזינים צבעוניים
תנו לילדים לגלגל, ולהצמיד מסביב לקופסאות(סימילאק), תוצאה יפה בקלי קלות
(והעיקר, תעסוקה..)

עם איזה דבק את מדביקה אותם לקופסה?

• הוסף לסימניות
אולי ניירות מגולגלים עם סלוטייפ שעוטף אותם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנו יוצרים;1226745:
א. את מבינה ספרדית? (בעיקר חסר לי ההסבר על הצבע).
ב. יש לה אתר?

לא מבינה ספרדית אבל ככה אני הבנתי ולפי רקע קודם שלי מסתבר שזה נכון:

שימוש בצבעים אקריליים.

1. מריחת האובייקט בדבק.
2. צביעת אוטמת בצבע אחד.
3. יצירת גוונים, צביעה בצבע כהה יותר מדולל במים, וניגוב של הצבע בעודו רטוב מהמקומות הבולטים - יוצר כהות במפגשים.
4. יצירת גוונים בהירים באותו אופן של צביעה בצבע מדולל במקומות הרצויים וניגוב כך שישארו עקבות.

תודה ברכה על הקישור,
נראה מדהים, אני הולכת להכין עכשיו כאלו סלסלות מרובעות בהירות נראה איך יצא.

• הוסף לסימניות
אני מצרפת פה עוד כמה תמונות לדברים שהיא עשתה, אני חושבת שזה די מובן איך זה נעשה.
אם משהי רוצה בכל אופן את סרטון מסוים אני בשמחה יוריד לה.

קבצים מצורפים

• עיתונים.pdf
    KB 527.8 · צפיות: 65
  • הוסף לסימניות
מדהים!

כמה זמן צריך לחכות בין ייבוש הדבק להמשך תהליכי העבודה?

ואשמח לראות גם את סרטון יצירת המריצה בהזדמנות

• הוסף לסימניות
את ממש כשרונית!
ליצור דבר כזה יפה מעיתונים...
יופי של אמנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מודל יצחק נבון פירוט מורחב.

המודל עדיין באמצע שלבי בניה וגימור ויש תכנית להוסיף לו בצד גן עם אנדרטות קטנות בע"ה.
ובקשר לעצם הבניה ,ככה-הרכבת עשויה ממשחק הרכבה ממש מיוחד שנמכר בארה"ב מחברת פישר פרייס לפני כעשרים שנה והחלקים שיש לנו ברובם ממה שאבא שלי שיחק בו כשהוא היה ילד וגם יד שניה מאיביי, מצורף תמונות של המשחק הוא באמת מיוחד ואפשר לעשות איתו אין ספור דברים (אני מתכנן לשים עוד תמונות מעוד דברים שבניתי)
אז הרכבת כולה נבנתה מהמשחק הזה למשחק לאחים קטנים ואח"כ היה רעיון לבנות גם את התחנה יצחק נבון כיוון שהרכבת נבנתה ע"פ הרכבת ישראל שבאה לי-ם (האדומה).
ולפני כמה שנים התחלתי לשלב לוחות פוליגל ביצירות כחומר מילוי מצויין לרצפה וקירות וגגות והייתי חותך את הלוח פוליגל בהתאם לצורך עם סכין יפני .
אז התחנת רכבת עשויה בעיר משלדה בסיסית של המשחק הרכבה (החלקים ממש נגמרו על הקשקש כולל הרכבת) והגג והבנין השחור וכל הרצפות והקירות בתחנה וגם כל העמודים וגם הרציף שבקומה למטה (יצורפו תמונות,) עשויות מלוחות פוליגל של120*80 ס"מ שחתכנו בבית.
ומלבד זאת יש גם קצת מחומרים אחרים שקף כחול לחלונות זכוכית הגדולים שבאולם נוסעים והרבה סיכות משרדיות לחבר בין דברים שונים ויש גם חוט דנטלי בתחנה וגם קיסמי שיניים וגם צבעים-אקריליק ולורדים לקישוט.

ובפירוט תהליך העבודה : יש בפוליגל שתי שכבות צמודות של פלסטיק דק בדומה לקרטון ואם חותכים רק שכבה אחת נהיה אופציה לקפל את הלוח פוליגל וזה נותן אפשרות לעשות זוויות מעוגלות או חדות מפוליגל לפי הצורך וכך נעשו כל העמודים בתחנה שהם בעצם חתיכה אחת שקופלה ל4 ועוד הרבה מקומות שיש שתי חתיכות בזווית צמודה יתכן שזה חתיכה אחת מקופלת, וגם הקימור בקצה הגג עשוי מחתיכה אחת עם חיתוך לחצי פוליגל (כלומר שכבה אחת) פעמיים לצד אחד ועוד פעם לצד השני תלוי לפי כיוון הקיפול.
וגם העיבוי לגג בחור העגול במרכז התחנה נעשה מרצועת פוליגל באורך כ125-130 ס"מ שנחתך בחיתוך חלקי (לא עד לצד השני) בערך כל 3 ס"מ ומזה נוצר עיגול ארוך.
המגן דויד גם עשוי מפוליגל וכל דגל נחתך בפני עצמו מרצועת פוליגל (קצת עבודת פרך אבל נחמדה) והכל נתלה על חוט דנטלי שהיה יותר נוח לחיבור.
גם המדרגות נעות עשויות מפוליגל 100% עם חיבורים ע"י סיכות משרדיות והמדידות היו לפי התחנה עם סרגל רגיל וחישוב הזווית עם חלקי מגנטים של "פליימאגס" .
ועוד מדידות נעשו עם חומרים מזדמנים כגון מגש הגשה עגול לחור בגג, וסיר הפוך לאחת הבמות של האנדרטה שאמורה להיות ליד התחנה. המודל לקח בערך 50-60 שעות עבודה ונתן הרבה הנאה!

קבצים מצורפים​

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  10  פעמים
למעלה