דרוש מידע וויז כשר

• הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות וויז במחיר סביר עם מצלמה ברזולוציה טובה,
אשמח להמלצות.
וכן רציתי לשאול האם יותר חסכוני זה לקנות פרוץ ולחסום אותו, וא''כ איזה חסימה הכי טובה.
או לקנות כבר ישר חסום.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות וויז במחיר סביר עם מצלמה ברזולוציה טובה,
אשמח להמלצות.
וכן רציתי לשאול האם יותר חסכוני זה לקנות פרוץ ולחסום אותו, וא''כ איזה חסימה הכי טובה.
או לקנות כבר ישר חסום.
תודה רבה!

החסימה הכי טובה היא של הדרן
ואצלי אפשר לקבל את המכשירים הללו במחיר הזול ביותר

• הוסף לסימניות
החסימה הכי טובה היא של הדרן
ואצלי אפשר לקבל את המכשירים הללו במחיר הזול ביותר
אני צריך משהו עם מצלמה טובה!
ואני חושב שהדרן זה עם וואטסאפ ואני לא רוצה וואטסאפ,
אלא עם וויז, (אולי אפשרות לבנקים ולדלק) ומצלמה טובה.

• הוסף לסימניות
אני צריך משהו עם מצלמה טובה!
ואני חושב שהדרן זה עם וואטסאפ ואני לא רוצה וואטסאפ,
אלא עם וויז, (אולי אפשרות לבנקים ולדלק) ומצלמה טובה.
ערבבת בין המכשיר המוגן של הדרן לבין הוויז...
להדרן יש אפשרות לוויז בלבד (ופנגו וכדו')
ויש אפשרויות קצת יותר רחבות למצלמה וספרים...

• הוסף לסימניות
בכל חברות החסימה צריך לשלם כל חודש סכום גבוה יחסית וגם בהדרן למשל צריך לחדש את התכנית כל כמה שנים בכמה מאות שקלים וככה הם עושים עליך קופה.
הכי משתלם זה לקנות מכשיר רגיל לבד ולהתקין עליו את אפליקציית 'קיידרואיד' שפותחה ע"י אחד המוכשרים ב'מתמחים טופ' לזיכוי הרבים, ולקנות סים של נטפרי לוויז בלבד ב-14 ש"ח לחודש ללא שום התחייבות וחידוש תכנית וכו'.
דרך אגב, החסימה של האפליקציה הזו הכי חזקה מכל חברות החסימה. כך טוענים הרבה חברה מוכשרים שהצליחו לפרוץ את הכל חוץ מזאת.

• הוסף לסימניות
בכל חברות החסימה צריך לשלם כל חודש סכום גבוה יחסית וגם בהדרן למשל צריך לחדש את התכנית כל כמה שנים בכמה מאות שקלים וככה הם עושים עליך קופה.
הכי משתלם זה לקנות מכשיר רגיל לבד ולהתקין עליו את אפליקציית 'קיידרואיד' שפותחה ע"י אחד המוכשרים ב'מתמחים טופ' לזיכוי הרבים, ולקנות סים של נטפרי לוויז בלבד ב-14 ש"ח לחודש ללא שום התחייבות וחידוש תכנית וכו'.
דרך אגב, החסימה של האפליקציה הזו הכי חזקה מכל חברות החסימה. כך טוענים הרבה חברה מוכשרים שהצליחו לפרוץ את הכל חוץ מזאת.
איפה עושים את החסימה הזו?
כמה כל הסיפר של החסימה יעלה?
והאם אפשר להכניס אפליקציות כבנקים ודלק וכו' כחלק מהחסימה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
החסימה בחינם לגמרי.
כאן ניתן להוריד את התוכנה שמתקינה את החסימה.
תסתכל רק בהודעה הראשונה בשרשור של מפתח התוכנה ותפעל לפי ההוראות. הכל שם ממש קל וברור.
אם תרצה יותר מידע בעניין תוכל לעיין בשאר אלפי ההודעות בשרשור שם כדי לקבל יותר אינדיקציות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
האם סים של נטפרי עובד בכל מכשיר שהותקנה עליו אפליקציית קיידרואיד? יש מכשיר מומלץ?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האם סים של נטפרי עובד בכל מכשיר שהותקנה עליו אפליקציית קיידרואיד? יש מכשיר מומלץ?
עקרונית עד כמה שמותקן קיידרואיד אז כבר אין עניין להשתמש בסים של נטפרי שסתם מאט את הגלישה.
אפשר כבר להשתמש בסים רגיל וזה יהיה חסום הרמטית לפי מה שתגדירו באפליקציה כשתתקינו אותה.
(כך עובד כל חסימות של מכשירי האנדרואיד, הדרן, דרך המלך וכו', -שיש סים רגיל עם חסימה על המכשיר.
בכל אופן אין בעיה להשתמש גם בנטפרי, רק שאז לא כל מכשיר אנדרואיד מתאים לזה, בגלל התעודת אבטחה של נטפרי בלי קשר לקיידרואיד.
בפורום נטפרי יש על זה מידע.
(ונראה לי שבוויז ספציפית אין את הבעיה בתעודת אבטחה של נטפרי לאנדרואיד, אבל ללא התחייבות)
בכל אופן חשוב להדגיש שזו גרסת בטא שמשתפרת עם הזמן והמפתח באמצע לעצב את הגרסא הסופית,
אבל לבינתיים המוווון משתמשים ממש נהנים ונעזרים בקיידרואיד.
חוצמזה, אם רוצים וויז בזול אפשר לקנות טאבלט קטן ולהתקין עליו וויפרי ואז זה יעבוד עם סים נטפרי בזול (רק שאז יהיה אפשר להתקין עליו עוד כמה אפליקציות שמאושרות בנטפרי)

• הוסף לסימניות
עקרונית עד כמה שמותקן קיידרואיד אז כבר אין עניין להשתמש בסים של נטפרי שסתם מאט את הגלישה.
אפשר כבר להשתמש בסים רגיל וזה יהיה חסום הרמטית לפי מה שתגדירו באפליקציה כשתתקינו אותה.
(כך עובד כל חסימות של מכשירי האנדרואיד, הדרן, דרך המלך וכו', -שיש סים רגיל עם חסימה על המכשיר.
בכל אופן אין בעיה להשתמש גם בנטפרי, רק שאז לא כל מכשיר אנדרואיד מתאים לזה, בגלל התעודת אבטחה של נטפרי בלי קשר לקיידרואיד.
בפורום נטפרי יש על זה מידע.
(ונראה לי שבוויז ספציפית אין את הבעיה בתעודת אבטחה של נטפרי לאנדרואיד, אבל ללא התחייבות)
בכל אופן חשוב להדגיש שזו גרסת בטא שמשתפרת עם הזמן והמפתח באמצע לעצב את הגרסא הסופית,
אבל לבינתיים המוווון משתמשים ממש נהנים ונעזרים בקיידרואיד.
חוצמזה, אם רוצים וויז בזול אפשר לקנות טאבלט קטן ולהתקין עליו וויפרי ואז זה יעבוד עם סים נטפרי בזול (רק שאז יהיה אפשר להתקין עליו עוד כמה אפליקציות שמאושרות בנטפרי)
הבעיה בסים רגיל שהסים לא חסום... האם סים של נטפרי בוודאות מאט או תוקע את הגלישה כשיש קיידרואיד?
טאבלט זה באמת פתרון. אך אין טאבלט קטן. הטאבלט הכי קטן (של חברה טובה כמו סמסונג) מתחיל ב8 אינץ...

• הוסף לסימניות
הבעיה בסים רגיל שהסים לא חסום... האם סים של נטפרי בוודאות מאט או תוקע את הגלישה כשיש קיידרואיד?
טאבלט זה באמת פתרון. אך אין טאבלט קטן. הטאבלט הכי קטן (של חברה טובה כמו סמסונג) מתחיל ב8 אינץ...
לא אמרתי שסים שלנטפרי מאט את הגלישה אם יש קיידרואיד, אלא שסתם כך סים של נטפרי הוא איטי בד"כ...
וגם נטפרי באנדרואיד זה עניין קצת מורכב אם זה לא טאבלט בלי קשר לקיידרואיד (ושוב, נראה לי שבוויז אין בעיה)
לי יש מכשיר אנדרואיד 6 שהווייז עובד עם סים של נטפרי ותעודת אבטחה ברמת משתמש
ומה שאמרת על סים רגיל ככה זה בכל מכשיר מסונן שהוא לא נטפרי, גם בהדרן, עסקן וכו',
בכל החסימות משתמשים בסים רגיל עם מכשיר שמותקן בגוף המכשיר חסימה.

• הוסף לסימניות
החסימה בחינם לגמרי.
כאן ניתן להוריד את התוכנה שמתקינה את החסימה.
תסתכל רק בהודעה הראשונה בשרשור של מפתח התוכנה ותפעל לפי ההוראות. הכל שם ממש קל וברור.
אם תרצה יותר מידע בעניין תוכל לעיין בשאר אלפי ההודעות בשרשור שם כדי לקבל יותר אינדיקציות.
בהצלחה!
זה נותן גם לפתוח אפליקציות כמו בנקים ודלק?.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

בין שלל הדיווחים העדכונים והפריצות לשידור, שמות הנטבחים וסיפורי הניצולים, תקיפות בעז"ה וחיסול המחבלים, החדשות הטובות והפחות, המתח והחרדות, האזעקות והמרחב המוגן, הטלפון והמרחב הקולי.

חשוב שיהיה גם מקום אחר, אווירה טובה, להתאוורר ולנשום עמוק, להביט על עם ישראל היפה, להתמקד בחדשות הטובות, פוסטים שמעלים חיוך, סרטונים ותמונות עם הומור בריא, שיעזרו לנו לעבור את התקופה. יהיה טוב!

כמה כללים בסיסיים:
  • אין להעלות תכנים כפולים.
  • ללא ציטוטים ושרשורים. לזה יש נספח.
  • הודעות מאולצות או תת רמה - מיותרות, אין טעם להעלותם.
  • אין לדון כלל! בדברים שיעלו פה.
  • יש להעלות רק דברים שמתאים לרוח אתר חרדי.
  • ללא תמונות נשים.
  • ללא בקשות "אפשר בזיפ"! (תוכלו לפנק את המנוטפרים בלי שיבקשו).
  • ללא מחזור קרשים ישנים, בדיחות מלפני שנה או עשור מיותרות.

עריכה:
כפי ששמתם לב, האשכול השתנה מעט, מעלה רמה ומחליף פורמט.
כל הדירוגים התאפסו. מהיום, אתם מחליטים מה מתאים ומה בדיחת קרש מאולצת ומיותרת.

אשכול זה מיועד לבדיחות ותכנים הרצים ברשת וקשורים למלחמה בלבד.
יש לכם בדיחה טובה? מעולה! תכתבו אותה פה.
מישהו העלה בדיחה, ויש לכם מה לומר עליה, כתבו בנספח. אין לפתוח פה ציטוטים ושרשורים.

צופים יקרים, שימו לב! אתם מצבעים ומשפיעים איזו הודעה מתאימה, ואיזו מאולצת או תת רמה.
ההצבעה אנונימית, וכל אחד יכול להשפיע. הודעה שתקבל דירוג שלילי, תוסר מהאשכול.

כמובן, הודעה כפולה, או כזאת הנוגדת את כללי האשכול, תקבל אף היא את הדירוג השלילי שלכם,
וכך תעזרו לנו לשמור עליו נקי עם רמה גבוהה.
אני מעלה את האתגר של @שבשבה , באיחור ניכר עקב תקלות טכניות.
@מנהל ai מקווה שזה בסדר...

תודה רבה ל @משתמש חדש דנדש על האתגר היפה, לכל המדרגים, ול @מנהל ai על הניהול הבאמת מסור.

האתגר יהיה על תמונות מיציאת מצרים, עם דגש על תמונה איכותית מרשימה וריאליסטית, שיכולה להיות על כל סצנה, בין מהשיעבוד, מהמכות, מהיציאה, ואפילו מהמרדף של המצרים וקריעת ים סוף. וכמובן ניתן להוסיף תוכן הומוריסטי בתמונה.

📌 כללי האתגר:
🔹 בכל הודעה ניתן להעלות יצירה אחת בלבד.
🔹 היצירה נוצרה במיוחד לצורך האתגר ובבינה מלאכותית בלבד.
🔹 יש להעלות תמונה בפורמט JPG או PNG בלבד (קבצי webp לא נתמכים).
🔹 לפני ההשתתפות באתגר, חובה לקרוא את חוקת האתגרים.
🔹 נא לוודא שהתמונה עומדת בכללי האתר.
🔹 לפי כללי פרוג, אין להעלות תמונה של בנות מעל גיל 3.
🔹 פטפטת בנספח בלבד!
⏰זמני האתגר:
מעכשיו
ועד הערב בשעה 23:59.
שימו לב! יצירות שיעלו אחרי השעות המותרות ימחקו על ידי המנהל!
דוגמאות:
השיעבוד.
תמונה שנוצרה

מכת ברד
תמונה שנוצרה

יציאת מצרים
תמונה שנוצרה

מצרים רודפים אחרי בנ''י
תמונה שנוצרה

אז קדימה, בהצלחה!
0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה