ייייייייייייייייייי
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
זה מכשיר מומלץ? מהיר עובד טוב ולא נתקע?יש את הווייז של מהלכא/דרכא בפיקוח הרב גואלמן.
880 ש"ח, כולל המכשיר והסים למשך 5 שנים (בלי תשלום חודשי)
זה מכשיר מומלץ? מהיר עובד טוב ולא נתקע?יש את הווייז של מהלכא/דרכא בפיקוח הרב גואלמן.
880 ש"ח, כולל המכשיר והסים למשך 5 שנים (בלי תשלום חודשי)
אפשר לשים שם אפליקציות כמו בנקים וסונול (דלק)?לי יש אותו יותר מחצי שנה והוא ממש מצוין!!
לצערי כנראה שא"א כרגע לעבור חברה, כי ממה שהבנתי לאחר 3 שנים התוכנה שלהם חוסמת את המכשיר מאפשרות כזו. באמת חתונה קתולית..@הלמדן אולי אתה או מישהו אחר יודע לענות לי?
יש לי מכשיר וויז GALAXY A10 שקניתי דרך הדרן עם התחייבות ל3 שנים (התחתנתי איתם...) ועכשיו נגמרו לי ה3 שנים,
אפשר להתקין את התוכנה קיידרואיד על אותו מכשיר ולהתפטר מהדרן? (בשיחה עם נציג אמרתי לו שאני רוצה להפסיק איתם ולעבור לחברה אחרת והוא טען שאפשר להשתמש במכשיר רק דרך הדרן) כמובן שאני לא רוצה שוב לחתום איתם על העסקאות שלהם... אם לא איפה אפשר לקנות מכשיר בזול מאד? רק לוויז בלבד אפשר גם יד 2... תודה!
יש לי סיםמכשיר הדגל A06 מהיר מאוד,
במבצע פורים: 550 ש''ח בלבד במקום 800 ש''ח
ותשלום חודשי כולל סים ב20 ש''ח במקום 27 ש''ח
כרגע זה פתוח להתקנות מבחוץ אבל אם האפליקציה בנויה על חיבור אינטרנט זה לא יעבוד כי זה רק וויז פנגו ומוביטאני רוצה לקנות מצלימה שאני שמה בחדר ילדים
ושאפשר להתחבר למצלמה ע"י אפליקציה.
השאלה היא אם אפשר להתקין את האפליקציה של המצלמה על המכשיר ?
מי מחליט אילו אפליקציות יכולות להיות על המכשיר ?
קיבלת מידע ?מישהו מוכן לכתוב ברור מה המעלות והחסרונות של כל וויז מבחינת כשרות קליטה מחיר מכשיר וסים וכולי?
לא מצאתי שום מידע ברור בענין למרות שחצי מהעולם כנראה משתמש בוויז כשר
ומכשיר?תקנו דרך יוסי תקשורת או דרך המלך היחידים הכי זולים והכי טובים תחפש סוכנים שמשווקים אותם אתה יכול לקנות במשהו כמו 20 או 25 לחודש למשך 36 חודשים שכלול בזה גם סים וגם וייז ואחרי 36 חודשים אתה יכול לעזוב זה יוצא כלום כסף כמעט על המכשיר
הכי זול בשוקאשמח למידע על וייז של מהלכא שמפורסם במודעות רחוב,
שווה את המחיר הזול יחסית? או שהוא עושה בעיות וכו'
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים