- הוסף לסימניות
כנראה שמשו יעשה טובה בשבילך ויחבר אותך לווצאפ שלו עם המספר הכשר שלך....אבל חייבים מספר טל --- איך יהיה לי מספר בלי טלפון ?
כנראה שמשו יעשה טובה בשבילך ויחבר אותך לווצאפ שלו עם המספר הכשר שלך....אבל חייבים מספר טל --- איך יהיה לי מספר בלי טלפון ?
אבל הוא יראה תמיד את ההודעות שלך?כנראה שמשו יעשה טובה בשבילך ויחבר אותך לווצאפ שלו עם המספר הכשר שלך....
זה עובד על מספר הטלפון הכשר שלך. כנס לאתר איזיסנד ותראהאבל חייבים מספר טל --- איך יהיה לי מספר בלי טלפון ?
הוא יכול להתנתק גםאבל הוא יראה תמיד את ההודעות שלך?
אי אפשר לנתק את המכשיר הראשי מהחשבון וזה ימשיך לעבוד. אבל החשבון לא חייב להיות במצב פתוח לצפיה כל הזמן, כמו שמייל לא חייב להיות פתוח על המסך.הוא יכול להתנתק גם
אבל זה לא נחמד להיות עם ווצאפ שמישהו אחר יש לו אפשרות תמיד לצפות בהודעות באישיות שלךאי אפשר לנתק את המכשיר הראשי מהחשבון וזה ימשיך לעבוד. אבל החשבון לא חייב להיות במצב פתוח לצפיה כל הזמן, כמו שמייל לא חייב להיות פתוח על המסך.
לא אני הצעתי את הרעיון לבקש ממישהו אחר.אבל זה לא נחמד להיות עם ווצאפ שמישהו אחר יש לו אפשרות תמיד לצפות בהודעות באישיות שלך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים