- הוסף לסימניות
מה היום ב- 2025
אומרים על הרבלייף????
האם עוזר לירידה במשקל או שזה סתם בלוף
אשמח לתגובות
אומרים על הרבלייף????
האם עוזר לירידה במשקל או שזה סתם בלוף
אשמח לתגובות
מאיפה בארץ?מי שנרשמת דרך מפיצה והמטרה שלה לרדת אין על הלווי
אבל מי שרוצה בתור תוסף תזונה ובריאות
או שיודעת איך משתמשים
יש משהו שמוכרת
כל קופסא שייק וניל למהדרין ב140 מ4 קופסאות
אלוורה ב160
0556792671
כעבור חצי שנה, (כפי שהבנתי מכל מה שקראתי ממך בנוא אתה משתמש בזה.)מאיפה בארץ?
כעבור חצי שנה, (כפי שהבנתי מכל מה שקראתי ממך בנוא אתה משתמש בזה.)
מה אתה אומר ?
אין הנחתום מעיד על עיסתו.ברגע שאדם מחליף תזונה קורה כאבי בטן לפעמים אבל לא מהשייק זה לא אמר לעשות בעיה זה מוצרים טבעיים וכן מאוד מומלץ למי שצם קשה לשתות יומיים לפני הצום בוקר וערב 3 כפות וכן יש לנו אפשרות לשלוח בבני ברק ירושלים אשדוד קריית גת 0556792671 רבקה נשמח מאוד לעזור 140 שח מ4 שייקים
אלוורה 160
סיביים120
מה עם הטענות על נזקים כבד ועוד ?זה תחליף לארוחה זולה אם כל הוויטמינים וזה יוצא בסופו של דבר זול כי קונים הרבה פחות כי זה משביע
אני על המוצרים כבר שלוש שנים וממליצה בכל רגע בחום באמת
זה ממש פגע לי בכבד.מה עם הטענות על נזקים כבד ועוד ?
זה ממש פגע לי בכבד.
תודה רבה לכם על המשוב החשוב! (מאוד עזר לי, אחרי הרבה לחץ, הייתי היום בפגישה עם אחד ה...)לגיסתי זה עשה נזקים!
תכתבו בגוגל הרבלייף ותראו ביקורות של אנשים שזה עשה להם בעיות בכבד!!!!!!!
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס1 //