אתגר שבועי הרבה מרקמים לדבר • אתגר שבועי 88

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
תודה רבה לכל מי שהצביע לי באתגר הקודם, ותודה רבה מיוחדת ל@טוב עין על האתגר הקודם והמעניין, תודה רבה ל@מנהל ai ומעל כולם תודה רבה לה'

תיאור האתגר:
השבוע אנחנו בוחנים את גבולות המציאות הוויזואלית. האתגר הוא לקחת דבר יומיומי, מוכר ופשוט, ולהעניק לו מרקם (טקסטורה) מחומר אחר לחלוטין, באופן שיוצר ניגוד ויזואלי מדהים, תוך כדי שמירה על כל הפרטים של החפץ.

המטרה: ליצור תמונה ריאליסטית לחלוטין, שבה חפץ עשוי מחומר בלתי צפוי. המפתח לניצחון באתגר הזה הוא האמינות: ככל שהתמונה תיראה יותר כמו צילום אמיתי, חד ומפורט – כך האפקט המפתיע והמרשים יהיה חזק יותר.

דוגמא לאתגר​

• כוס ארוגה מצמר

📌 כללי האתגר:
🔹 בכל הודעה ניתן להעלות יצירה אחת בלבד.
🔹שימו לב! ניתן להעלות ביממה הראשונה רק יצירה אחת, ובשאר הימים שתי יצירות, ס"ה 9 יצירות
(היום חולף אחרי השעה 00:00 בלילה, ויום ראשון מתחיל במוצ"ש).

🔹 על היצירה להיות ריבועית, שוות צלעות, לא מלבנית.
🔹 חובה להעלות תמונה ריאליסטית לחלוטין!
🔹 בונוס (יותר הצבעות, והכרעה בתיקו) אם תוסיפו פרטים על הכלי בו יצרתם את היצירה, והפרומפט אותו כתבתם.
🔹 היצירה נוצרה במיוחד לצורך האתגר ובבינה מלאכותית בלבד.
🔹 יש להעלות תמונה בפורמט JPG או PNG בלבד (קבצי webp לא נתמכים).
🔹 לפני ההשתתפות באתגר, חובה לקרוא את חוקת האתגרים.
🔹 נא לוודא שהתמונה עומדת בכללי האתר.
🔹 לפי כללי פרוג, אין להעלות תמונה של בנות מעל גיל 3.
🔹 דיונים בנספח בלבד!
🔹לכל המדרגים – ההצבעה הינה באמצעות החיצים בצד שמאל של התמונה בלבד!

זמני האתגר:
החל מהלילה בשעה 22:00 ועד ליום שלישי בשעה 23:59

דוגמא:

כוס סרוגה מצמר
1773934424814.png

בהצלחה רבה ורק בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
ומה עם פטיש לחם?
נוצר בג'מיני.
פרומט: צור לי תמונה מרובעת שבה רואים פטיש שדופק מסמר בקיר. הפטיש יהיה עשוי מלחם אפוי, קריספי עם קרום ושומשום. תמונה ריאלסטית ואמינה.

1773992072675.png

• הוסף לסימניות
זהירות! שלא יתפוצץ לי הרץ!!
נוצר בג'מיני

פרומט: צור לי תמונה מרובעת שבה רואים לוח שחמט ועל הלוח יהיו החיילים שעשויים מבלונים צבעוניים. החיילים יהיו מדויקים בצורתם ובמיקומם על הלוח. תמונה ריאלסטית ואמינה.
1773992166013.png

• הוסף לסימניות
לאלו שתהו לעצמם איך הטלפון היה נראה בעבר...
נוצר בג'י פי טי
פרומט: צור לי תמונה מרובעת שבה רואים טלפון מקשים שעשוי מעץ עתיק. מכשיר מתקדם עם חריטות עץ עדינות וטבעות גדילה של עץ במקום זכוכית ומתכת. תמונה ריאלסטית ואמינה.

1774112441122.png

• הוסף לסימניות
חולצה מגבינה צהובה
נוצר בגי' פי טי
פרומט: צור לי תמונה מרובעת שבה רואים ילד קטן כבן שנתיים משחק בקוביות כשהוא לבוש בחולצה שעשויה מגבינה צהובה. תמונה ריאלסטית ואמינה.

1774112572532.png

• הוסף לסימניות
צור לי אוזניות בלוטוס קשת על ראש של גבר התמונה צריכה להיות ריאליסטית ואמינה חוץ מאלמנט של בצק עלים (כמו בורקס) שהאוזניות מורכבות ממנו התמונה צריכה להיות ביחס של 1:1
Gemini_Generated_Image_qxigz7qxigz7qxig.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה