הקריקטורה השבועית

• הוסף לסימניות
תהנו

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 72.1 · צפיות: 77
  • הוסף לסימניות
השבוע לא כ"כ אהבתי.

• הוסף לסימניות
ואני דווקא כן אהבתי. תן לאצבעות ללכת במקומך......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;52465:
השבוע לא כ"כ אהבתי.

למה השבוע לא אהבת? אני דווקא מאוד אהבתי.

אולי לא אהבתי ת'קטע שאני רואה את הקריקטורה בפורום אחרי שכבר ראיתי את זה בעיתון, וכבר אמרתי לחבריי שנהנתי, ובאמת ראיתי שפעם אחת העלת לפני, וקיבלת בערך פי חמש תגובות מתמיד, ואפי' שהיה בלי סימן מים אף אחד לא השתמש עם זה.

סליחה על ההתקפה, פשוט זוהי דעתי.

• הוסף לסימניות
בעקרון אתה צודק, זה גם סיבה.
אבל מה גם, ותמיד הי' איזה רקע מעניין, איזה משחק צבעים יפה. והפעם ריק.
כמעט כמו סגנון האיור בתוספת התורני של המודיע... :(:(:(

• הוסף לסימניות
אני אהבתי מהסיבה הפשוטה, התמונה נקיה ומסבירה לאלו המתקשים להבין, כי ההורים שהיו עד עתה נקראים לחזור למסגרת הרגילה.

מידי שבוע מוטי אחי מאייר לעיתון קריקטורה מעניינת כשהתוצאה מעבר לתמונה היא המסגרת השחורה אם שמתם לב, הכוונה שלו היתה להוציא את המורה מהמסגרת הקבועה שלו ולבקש ממנו לחזור למסגרת.

אני הבנתי שזה היה אמור להיות בעיתון ללא מסגרת שחורה.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה.

יפה מאד!
אהבתי את הרעיון של המסגרת,
רק למה כזה אף ארווווווווווווווווווווווווך?

מוטי ופרומער אחים?, נעים לגלות.

• הוסף לסימניות
אף אני נהניתי כרגיל, לא הפריע לי מה שאמרו אחרים. אבל ראיתי כבר קריקטורה חדשה בעיתון...?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה