י. שלמה כהן
משתמש מקצוען
כמו בערך חצי מהמלחמה הזו? לא ככה?אוטופי למדי
כמו בערך חצי מהמלחמה הזו? לא ככה?אוטופי למדי
הלוואי.מה דעתכם?
האם גםתוסיף 6. - שרשרת האירועים ואליהו הנביא מקרבים את ישראל לאביהם שבשמים
?חשיבה כזאת בהחלט מתאימה לראש של נתניהו
גם הוא בכלל ישראל, וגם אותו זה יקרב. בעז"ההאם גם
?
![]()
ככל הנראה מדובר ביירוט מטרה מחוץ לשטח המדינה (במרחב שטח לבנון) , טרם ידוע האם מדובר במטרת שווא.האם הדיווח על יירוט בגליל המערבי מאומת?
איפה הוא חי? הייתי בצפון בשבוע האחרון וכל מי ששאלתי אותו עדיין חושש מפלישה, ואם לא היום אז בעוד חצי שנה..רה"מ נתניהו ליעקב ברדוגו בערוץ 14: האיום לפלישה קרקעית הוסר. אני בטוח שתושבי הצפון השתכנעו שלא יהיה אצלם 7 באוקטובר. במקרה של הפרה מאסיבית של ההסכם, הנחתי את צה"ל להתכונן למלחמה עצימה!
שקרנים כולם...מתי טוכפלד ב'ישראל היום':
אחרי שעות של סקירת המצב בקבינט - שבה ראשי מערכת הביטחון הציגו את יתרונות ההסכם עם לבנון.
השר הצעיר יצחק וסרלאוף ביקש לשאול שאלה את הנוכחים.
האם מישהו מצמרת צה"ל, אמ"ן, שב"כ או המוסד יכול להצביע על חסרונות כלשהם שיש בהסכם,
או על הסכנות הטמונות בו?
הס הושלך בחדר. וסרלאוף ניסה שוב.
"לפני שהקבינט מקבל החלטה, עלי לקבל את מלוא התמונה", אמר.
בוודאי יש סכנות שכדאי שהשרים יידעו מהן, לא? דממה.
"טוב, הבנתי", אמר השר, והעביר את רשות הדיבור לבא אחריו.
בכלל לא בטוח שלא.האם גם
?
![]()
זה כל מה שהוא אמר?רה"מ נתניהו ליעקב ברדוגו בערוץ 14: האיום לפלישה קרקעית הוסר. אני בטוח שתושבי הצפון השתכנעו שלא יהיה אצלם 7 באוקטובר. במקרה של הפרה מאסיבית של ההסכם, הנחתי את צה"ל להתכונן למלחמה עצימה!
ראש הממשלה בנימין נתניהו התראיין לפרשננו הפוליטי יעקב ברדוגו והדגיש כי מאז חיסול סינוואר וניתוק הזירות בין עזה ללבנון – השתנו התנאים לעסקה למען שחרור החטופים, לטובת ישראל • אני חושב שהתנאים השתנו מאוד לטובה, לא רק בגלל ניתוק הזירות אלא גם משום שילוב הדברים עם החיסול של סינוואר”זה כל מה שהוא אמר?
עוד פרטים?
נתניהו מסר בריאיון ליעקב ברדוגו כי הוא לא יסכים לסיום המלחמה בעזה אך הדגיש כי “אני מוכן להפסקת אש בדרום, כשאנחנו חושבים שאנחנו יכולים להשיג את שחרור החטופים” • “אני לא אתן לגורם בעזה להתחמש מחדש”, הכריז ראש הממשלהראש הממשלה בנימין נתניהו התראיין לפרשננו הפוליטי יעקב ברדוגו והדגיש כי מאז חיסול סינוואר וניתוק הזירות בין עזה ללבנון – השתנו התנאים לעסקה למען שחרור החטופים, לטובת ישראל • אני חושב שהתנאים השתנו מאוד לטובה, לא רק בגלל ניתוק הזירות אלא גם משום שילוב הדברים עם החיסול של סינוואר”
כבר כתבתי כאן בעבר על הזלזול במקצוע הצבאי בקרב צמרת צה"ל, שהיה אחד הגורמים למחדל השבעה באוקטובר.אין שום בקרה על התנהלות הרמטכ״ל:
הוא לקח את נדב לוטן, ראש חטיבת תורה והדרכה, תת-אלוף שלא תמרן במלחמה ומינה אותו היום למפקד זרוע היבשה שאחראי על שלושה ! אלופים (דוד זיני, דן גולדפוס ומישל ינקו). קודמו בתפקיד, תמיר ידעי, הגיע לזרוע היבשה אחרי שני תפקידי אלוף. מדובר בתפקיד מרכזי במטכ״ל.
אה, לוטן גם אחראי על ריכוז תחקירי 7 באוקטובר. צירוף מקרים
יוסי יהושוע
נתניהו מסר בריאיון ליעקב ברדוגו כי הוא לא יסכים לסיום המלחמה בעזה אך הדגיש כי “אני מוכן להפסקת אש בדרום, כשאנחנו חושבים שאנחנו יכולים להשיג את שחרור החטופים” • “אני לא אתן לגורם בעזה להתחמש מחדש”, הכריז ראש הממשלה
אני מקווה שיתפשל להם משהו בניסוי, והם ילחצו על כפתור AZ5 המפורסם מצ'רנובילרעידת אדמה חזקה יחסית הרעידה את העיר אהוואז באיראן בעומק של 12 ק"מ. חלק מהמקורות מודיעים כי תחנת הכוח הגרעינית Darkhoin עוברת ניסויים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: