הנה עוד ציור שלי אשמח לתגובות תודה

• הוסף לסימניות
יש לך קו קריקטורי חמוד מאד. הרבה אימונים יהפכו אותו למקצועי. הרבה להעתיק מאחרים שאת/ה אוהב/ת

• הוסף לסימניות
אילו ציורים עליזים ושמחים! חמוד.

• הוסף לסימניות
ממש מתוק, דמות חיה ואנרגטית
עוד כמה דקות של השקעה בצביעה היו הופכות את זה להרבה יותר טוב

• הוסף לסימניות
החלק של הפה, לדעתי מיותר, (וזה לא מזכיר את הקטע הקריקטורי שמעוותים בכוונה)
וכן הציור לא מושלם, אין קשר בין אחד לשני הכל באוויר, שב עוד כמה דקות ותגמור בצורה מסודרת.

אבל יכול להיות שזה בגלל שאני לא מבין בציור.

• הוסף לסימניות
חמוד
יש הרגשה שהכל באוויר, תלוש, אין קשר בין הדברים, זה נראה עדין באמצע עבודה נראה שאת הרקע מסביב עשית רק כדי לגמור את התמונה וזה מאוד מקשה לראות עבודה בחציה, כדי לשבת עוד יום יומיים ולהשקיע גם ברקע ולעלות גמור

• הוסף לסימניות
אני לא למדתי ציור ואין לי רקע
אני אשמח להתקדם
לאן אני אמור לפנות?
תודה בכל אופן על המחמאות והערות הבונות

• הוסף לסימניות
שלום יוסי
כתבת מספר פעמים בעבר שאין לך רקע ושאתה רוצה להתקדם בתחום
אבל לא הסברת ועל כן לא קיבלת תשובות רלוונטיות במה אתה רוצה להתקדם ?
איך אתה רוצה להתקדם ? האם אתה מחפש קורס לאיור או ציור שיוכל לקדם אותך ? או שאתה מחפש טיפים לציור נכון ? אולי כל מה שאתה צריך זה פשוט לשבת ולצייר, הרבה , כל מה שבא לך
בכל סגנון שבא לך ... כי זה מה שרוב החברים פה בפורום עושים או עשו בלי סוף כדי להתקדם .
אז אתה מבין, הביטוי "אשמח להתקדם" הוא כללי מאוד והוא מפנה אותך בעיקר אל ... עצמך.
בתור התחלה, כבר כתבו , אתה בכיוון הנכון , פשוט תמשיך לצייר ולאייר , בשלבים מתקדמים יותר תוכל לקחת קורסים , סדנאות , לפנות לעיתונים ולהציע את עצמך לכל מאן דבעי
כישרון כפי שכבר כתבתי , נראה שיש לך , וגם רצון . זה בערך כל מה שצריך כדי להתקדם
המון בהצלחה בהמשך. כרגיל נשמח לראות עוד עבודות שלך בהמשך.

• הוסף לסימניות
tilor תודה על התגובה הארוכה
מעיקרון אני רוצה להתקדם באיור קומיקס יש לי קצת בעיה
בלצייר אובייקטים כלומר הדברים שמסביב לאדם עצמו כמו רחוב תאורה וכד'. וגם אני רוצה ללמוד פוטושופ,
שזה מאוד יעזור לי.. כרגע הצבע נעשה על ידי חבר כדי לתת יותר חיות לציור והציור עצמו נעשה בעיפרון..
איפה מתקיימים קורסים?למי אני אמור לפנות?
תודה על העזרה...
..

• הוסף לסימניות
איך משתפרים?

מעודד לדעת שבעל מקצוע טוב הוא זה שמשתפר עם הזמן.
זו הנחת יסוד מאד מדרבנת וחינוכית.(לא כך דייקן?)

ודרך אגב, גם אני מתעניינת בשדרוג העבודה שלי.

:rolleyes:קצת רקע...

אני אוחזת במכחול כבר מספר שנים, (בעצם כבר הרבה - עוד מהגן...)
מאיירת וצובעת,גם עבודת יד ובייחוד כיום במחשב.וגם בקשוטי קיר יש לי יד...
אבל כיון שתמיד רוצים להשתפר- הבו עצות / טיפים / שיטות עבודה לייעול.

אני מעוניינת להתמחות בלימוד ציור, קרי; ליצור ציור ברמה גבוהה ונכונה, לשלוט על מרחבים פרספקטיביים, דמויות פרופורציוניות וכד' (בעצם, כל מה שצייר רוצה להכיל בציורו)
חברי פורום שמסכימים לתרום מכשרונותיהם / ידיעותיהם / או להפנות לקורס מתאים (אינטנסיבי, מקיף וברמה גבוהה) - יתקבלו בתודה.

הייתי מצרפת מס' עבודות להתרשמות, אבל, למען ה', איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אני מנסה להעלות...

מס' איורים אקראיים:

קבצים מצורפים

• 8.jpg
    KB 247.8 · צפיות: 41
  • 7.jpg
    KB 41.7 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה, התמונה השניה- של המכונת כביסה, צבועה בסגנון קליל וחדיש, ממש מתוק, גם הילד חמוד ביותר, לדעתי האוזנים של הדובי צריכות להיות רפויות יותר, כח המשיכה עובד... וחוץ מזה חמוד מאוד מאוד, גם הצביעה של השמיכה ממש יפה

• הוסף לסימניות
צביעה מעולה. ציור חמוד מאוד. הבניה של המיטה לא מדויקת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבה;61827:
מס' איורים אקראיים:
בס"ד
הילד באמת מאד חמוד, יש לציין. יש באמת משהו קצת באזניים של הכלב, שכדאי לרופף...
מכונת הכביסה - נראית יפה, אם כי העירו כאן כי זה הגוון ש'הולך' היום ובזאת איני מבין גדול!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קול-התור;56472:
יש לך קו קריקטורי חמוד מאד. הרבה אימונים יהפכו אותו למקצועי. הרבה להעתיק מאחרים שאת/ה אוהב/ת

ענין של גישה, יש הטוענים (ואני בתוכם) שלכל אחד יש קו משלו, ולא כדאי לפספס את הייחודיות שרק הבן אדם המסוים יכול לתת - בשביל חיקוי שהמקור שלו בד"כ מוצלח יותר... ציור יפה קליל, צביעה צריך לתרגל.. זה בעט גרפי, נכון?

• הוסף לסימניות
הבאת ציטוט שכתבו ליוסי.
מצטערת ש"גנבתי את ההצגה"...

• הוסף לסימניות
לגבי מקום לימודים טוב -לפי ברורים שערכתי דיזיין (י-ם) הוא מקום ברמה .רק תתכונני להיפרד מעשיריה לפחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה