גם אצלי עבד כנ"לאם אתה שכיר, הייתי במקום הזה, קיבלתי החזר ואז שמתי לב שהייתי צריכה לחלק בצורה שונה את התרומות כדי לקבל החזר מס גדול יותר, פניתי באזור האישי כתבתי שאני רוצה לעשות שינוי הם ענו לי: מה השינוי, רשמתי במלל, וקיבלתי עוד החזר על שנת המס הזו(עשו חישוב חדש וקיזזו מה שכבר החזירו) קיבלתי עוד כמה אלפים
נקוה שיעבוד גם אצלי כי אני צריך להוסיף את ההכנסות שלי ששכחתי להוסיףאם אתה שכיר, הייתי במקום הזה, קיבלתי החזר ואז שמתי לב שהייתי צריכה לחלק בצורה שונה את התרומות כדי לקבל החזר מס גדול יותר, פניתי באזור האישי כתבתי שאני רוצה לעשות שינוי הם ענו לי: מה השינוי, רשמתי במלל, וקיבלתי עוד החזר על שנת המס הזו(עשו חישוב חדש וקיזזו מה שכבר החזירו) קיבלתי עוד כמה אלפים
קחו בחשבון שאם אתם מוסיפים הכנסות יכול להיות שתצטרכו להחזיר להם ולא הם לךנקוה שיעבוד גם אצלי כי אני צריך להוסיף את ההכנסות שלי ששכחתי להוסיף
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: השקעות R הון ו-מה חובתו בעולמו2 //