1. תחילת שנה, אפשר באמצע שנה לעשות שוב כדי לוודא שהתיאום מס של תחילת שנה תואם להכנסות הנכונות.1. אשתי עובדת ב2 עבודות מתי היא צריכה לעשות תיאום מס בתחילת שנה או בסוף שנה?
2. החזרים שמקבלים סעיף 46 אפשר לקבל על כל המס ששילמו במהלך השנה או רק עד אחוז מסוים?
החל מחודש 4.2026 יהיה ניתן להגיש החזר מס לשנת 2025אשמח לדעת אם יש למישהו מידע,
על החזר מס משנת 2025 לשכיר על תרומות לעמותות ע"פ סעיף 46
יש לי קבלות למי אני צריכה להגיש אותה? ואיך אני מקבלת את ההחזר?
תודה רבה
תודה על המענה1. תחילת שנה, אפשר באמצע שנה לעשות שוב כדי לוודא שהתיאום מס של תחילת שנה תואם להכנסות הנכונות.
2. הכל תלוי בסכום התרומה, מקבלים החזר של 35% מהתרומה (למי שתרם מינימום 207 ש"ח - נכון לשנת 2025).
צריך לרשום כמה יכנס כל חודש, ויש עוד מקום לרשום כמה נכנס אם יש בונוס או דמי הבראה וכו' והוא נותן בסוף לראות כמה סה"כ הולך להיכנס מאותו מקום, אתם תעשו את הבדיקה כמה אמור להיות לכם שנתי וכמה החישוב מופיע ומקסימום תשנו בהתאם..תודה על המענה
בתיאום אני צריך לכתוב סכום מדויק של כל חודש או ממוצע.
ואם נכנס לי חודש יותר או פחות הם מורידים את המס לפי מה שרשמתי בתיאום או לפי מה שבאמת נכנס?
ואם אני יודע שחודש אחד יכנס לי יותר אני צריך לדווח או שצריך לרשום רק את הממוצע?
במילים אחרות יש קנסות על העסק שלא קיבל דיווח שנתי?לא מסתדרים בכלל עם החזרי 46 לתרומות
הגשנו בצורה מסודרת באתר את הקבלות+ קובץ אקסל עם כל הפירוט.
אך נכתב לנו כי יש תיק במס פתוח.
נכון לפני שנים היה לנו עוסק פטור שדעך עם הזמן, לא סגרנו את התיק...
מה ניתן לעשות כעת?! האם משתלם להגיש? איך סוגרים תיק ישן ולא פעיל?
נשמח מאוד להכוונה מדויקת
תזכו למצוות!!
aismmyee שטרודל....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: איז כף, אין דברים כאלה, יוסי לוינגר ועוד 10 משתמשים13 //