- הוסף לסימניות
נראה תחום מדהים עם הרבה פוטנצייל,
רק צריך זמן כדי להכנס לתחום.
שיהיה בהצלחה.
רק צריך זמן כדי להכנס לתחום.
שיהיה בהצלחה.
נכתב ע"י שוקי;1598771:סליחה על הבורות אבל בכל זאת, איך אני יודע כמה שוקל המודל שאני רוצה להדפיס, כדי לחשב עלויות לדוגמא ?.
נכתב ע"י שוקי;1598771:סליחה על הבורות אבל בכל זאת, איך אני יודע כמה שוקל המודל שאני רוצה להדפיס, כדי לחשב עלויות לדוגמא ?.
נכתב ע"י ip6;1598835:אתה פונה לאיש ההדפסות והוא מחשב את זה.
איזה מדפסת יש לך?סליחה על ההקפצה, העדפתי להוסיף את ההודעה כאן כדי שהכל יהיה מרוכז במקום אחד.
ובכן,
אתמול סוף סוף, קניתי מדפסת תלת מימד!!!!!
כך שעכשיו, בנוסף למידולים והדמיות (שלא יוצא לי לעשות הרבה למען האמת...) אני נכנס רשמית גם לתחום הזה ויכול לתת שירותי הדפסה/הדרכה/הדגמה וכו' באופן פרטי לכל מי שמעוניין.
(מעבר למה שאני נותן במסגרת Haifa3D)
המחירים הנהוגים מתחילים ב-2 ש"ח לגרם (זה די זול, יש שמתמחרים ב-2.5 ויש שגם לוקחים לפי זמן הדפסה...)
כנראה שאלך על המחיר הזה הזה לפחות בהתחלה.
(צריך עוד לקחת בחשבון חשמל, עלות חומרים, כיסוי הדפסות כושלות וכו')
פרטים טכניים:
נפח הדפסה: 140x140x135 מ"מ (למעשה לפעמים זה יותר קטן)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: איש ישראלי, שמח-לעזור, רעננה ועוד 8 משתמשים11 //