נכתב ע"י welcome;2162314:אם כבר העלו כאן פתרונות כל כך טובים, יש לי בעיה, כשפריסת העמוד בוורד היא מאוזן, ואני עושה שתי עמודים לגליון, הוא לא 'משכיב' אותם בהתאם, אלא עושה אותם בגודל של שני רבעים,
יש פתרון?
נכתב ע"י welcome;2162314:אם כבר העלו כאן פתרונות כל כך טובים, יש לי בעיה, כשפריסת העמוד בוורד היא מאוזן, ואני עושה שתי עמודים לגליון, הוא לא 'משכיב' אותם בהתאם, אלא עושה אותם בגודל של שני רבעים,
יש פתרון?
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2162957:במדפסות של קנון אפשר להגדיר זאת במאפייני מדפסת.
חני
יש פתרון?
נכתב ע"י פעמון ורימון;2163113:אצלי יש להדפיס על הרוחב או האורך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: chaim המלך, טובבבבבבב, צפונבון ועוד 4 משתמשים7 //