אם הבנים שמחה!
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
זה אמור להדאיג אותי? יעשו לו משהו?
הוא אחרי גיל 18בדרך כלל מקבלים פקודת מעצר לפני גיל 18, כך שטכנית א"א לעצור אותו. אך גם לאחר גיל 18 לא עוצרים.
עם זאת, במקביל לפקודת מעצר חל בדרך כלל גם עיכוב יציאה. לתשומת לבכם!
תיקנתי! הצו עיכוב מגיע במקביל לצו 12, תקופה לאחר הפקודת מעצר.הוא אחרי גיל 18
טוב שהוא לא מתכנן לטוס בעתיד הקרוב
אפשר לעצור גם לפני גיל 18.בדרך כלל מקבלים פקודת מעצר לפני גיל 18, כך שטכנית א"א לעצור אותו. אך גם לאחר גיל 18 לא עוצרים.
עם זאת, בתקופה לאחר הפקודת מעצר חל בדרך כלל גם עיכוב יציאה. לתשומת לבכם!
למשטרה האזרחית אין הסכם הסגרה עם המ"צ, כך שכמעט אין סיכוי שיעצרו אותו משא"כ למשטרת הגבולות יש כן הסכם הסגרה עם המ"צ ולכן הם עוצרים.אבל לא שווה להכנס סתם לסיטואציות עם שוטרים כי זה עולה להם מייד
לא על אי התגייסות.אפשר לעצור גם לפני גיל 18.
ב"ה אין לו עניינים עם המשטרהראשית כל!
אם זה עקב צו גיוס אנחנו שולחים לו חיבוק ענק וגב חזק שימשיך בדרכו ויהיה גאה בה
בעיקרון טוענים בישיבות שזה לא פעיל כ"כ
אבל לא שווה להיכנס סתם לסיטואציות עם שוטרים כי זה מופיע להם מייד
כמובן לפנות לאיגודים והארגונים השונים המטפלים בזה
[יש לכל עדה ולכל מגזר]
בהצלחה רבה!!!
מנסיון יש לי חברים שעיכב אותם פקח ברכבת עד למ"צלמשטרה האזרחית אין הסכם הסגרה עם המ"צ כך שכמעט אין סיכוי שיעצרו אותו משא"כ למשטרת הגבולות יש כן הסכם הסגרה עם המ"צ ולכן הם עוצרים.
זה לא חוקי.מנסיון יש לי חברים שעיכב אותם פקח ברכבת עד למ"צ
קיצע'ר להיזהר
ארגון הגג הוא של העסקן שמעון שישא (לא ליטאי, אך פועל בכל המגזרים).לאיזה איגודים וארגונים לפנות? (ליטאים)
שישאל בישיבה, אני פחות מתמצא בליטאיב"ה אין לו עניינים עם המשטרה
הוא נמצא בישיבה ולא עושה שטויות
לאיזה איגודים וארגונים לפנות? (ליטאים)
איך מגיעים אליהם?שיפנה דבר ראשון לועד הישיבות ואם לא מתקדם יכול לפנות לשישא.
באיזה ישיבה הוא נמצא?ב"ה אין לו עניינים עם המשטרה
הוא נמצא בישיבה ולא עושה שטויות
לאיזה איגודים וארגונים לפנות? (ליטאים)
.תסתכל בהמשך הדף:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: דוד פרידמן השני1 //