הבטחות-צריך לקיים...

• הוסף לסימניות
הבטחתי גם אני לצרף ציור שלי בפורום.

לאחר צפיה דמומה, החלטתי גם אני להיות פעילה יותר ולצרף ציור.

אשמח לשמוע ממכם תגובות.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
קודם כל ברוכה הבאה ,
הפורום הזה בהחלט זקוק נואשות לצופים פעילים הרבה יותר משהוא זקוק לצופים "דמומים"
הציור חמוד מאוד. למה הוא מיועד ? באיזה הקשר זה מופיע ?

בכל אופן נשמח להתרשם מעוד עבודות - מנסיוני הקצר , על כל העלאת איור/ציור/עבודה לפורום הזה יוצאים נרווחים בסופו של דבר , גם אם הדבר כרוך בביקרות עניינית ואוהדת.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
נראה כי זה הכל במחשב מאוד יפה
אני הייתי מוסיף עוד קצת דברים ברקע כדי להחיות אבל בהחלט מקסים

• הוסף לסימניות
tlior

הציור במקורו אויר לספר ילדים ובמקורו היו כבשים ברקע ורועה צאנם, והוא היה ללא צביעה ממוחשבת. לאחמ"כ צבעתיו, לסופרת שביקשה דוגמה שלי באיור צבוע.

וזה גם תשובה לך יאיר.

ותודה על קבלת הפנים החמה.

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה. אנו אכן שמחים מאוד לקבל עוד משתתפים פעילים ומקווים לראות אותך הרבה. מנסיוני זה כדאי הביקורת מאוד מקדמת. ואת יכולה לראות זאת על העבודות שאני העלתי בתחילה ובהמשך.
לגבי הציור הוא אכן בסיס טוב מאוד לציור אם תוסיפי פרטים. הבאר בנויה נכון והצביעה מאוד נעימה לעין. צריך להוסיף צל כהה יותר על האדמה סמוך לעצמים: הבאר והכדים. אם את עובדת בפוטושופ, מברשת עם מולטיפליי ב30% נותנת תוצאה טובה ואפשר לעבור שוב ושוב עד לכהות הרצויה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את באמת מוכשרת, הציור מאד יפה והצבעים משתלבים נהדר זה עם זה!
נשמח לראות גם ציורי דמויות וגם צביעה ידנית!

• הוסף לסימניות
יפה מאד ! וברוכה הבאה!
הערה קטנה חסר לי ירוק היכן שנתת דשא תצמיחי יותר משלוש גיבעולים ומצד שמאל של הבאר יש סוג אחר של צמח, האם זה יתכן?
אבל חוץ מזה הסגנון יפה וחי ומאד מתאים לספרי ילדים

• הוסף לסימניות
נראה לי שבהחלט יתכן שיש עוד סוג של צמח
למה לא?

• הוסף לסימניות
התכונתי במובן שהוא נראה מודבק צריך לתת לו עוד איזכור

• הוסף לסימניות
תודה.

אגב, השם "מוכשרת" אינו נובע מהתנשאות ח"ו, זו אולי שאיפה...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, נראה לי שצריך לעבוד יותר על מברשות עם טקסטורות, זה נראה מרוח ומטושטש. מברשות עם טקסטורה נותנים את ההרגשה של רזלוציה.
גם קווי המתאר צריכים להיות חדים ולא מטושטשים כמו פנים הבור (האליפסה השחורה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה