studio-outline
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מה הכוונה?אולי מהירות אינטרנט
יש לי נטפרי, זה אמור להיות קשור?שהגלישה איטית יחסית
או שקשור לסינון
פשוט להוריד למחשבמי יודע מה ניתן לעשות?
מורכב...פשוט להוריד למחשב
איך זה ייתכן? אם כבר שלחו לי את הקובץ זה אומר שזה כבר עלה אצל השולח, לא?זה אומר שההעלאה אצל מקור הסרטון עדיין לא הסתיימה.
ממש כמו שכתוב - הסרטון בתהליך עיבוד.
השולח גמר לעלות אבל לגוגל לוקח זמןמורכב...
איך זה ייתכן? אם כבר שלחו לי את הקובץ זה אומר שזה כבר עלה אצל השולח, לא?
תוסף סופר שימושי לצפייה בסרטונים במייל בלי צורך להוריד למחשבהתוסף הזה עושה שתוכל לראות מבלי להוריד
![]()
Gmail Mod
Adds an embedded audio and video player to Gmail for playing audio and video attachments.chrome.google.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: יוצאת לחקור, NOA#, נמש =) ועוד 3 משתמשים6 //