בקשה די לפייק ניוז

• הוסף לסימניות
ברוך ה' כעת לאחר שניתן לאשר סופית בוודאות שאין הרוגים תודה לאל הגיע הזמן לעבור לנושא השולי
של הפייק ניוז התפרסמו כל מיני דיווחים פה בפרוג כל מיני ניקים על כמות של הרוגים ולבסוף התברר כעורבא פרח
ואני פונה למנהלי פורם חדשות [ברוך ה' ההודעות נמחקו ] מה אפשר לעשות בכדי שלא ישנה
כמו כן אני פונה לאותם מפרסמים שגיבורים לשנייה אחת תחשבו על הסבל שאתם גורמים לאנשים לחינם ואני מתאר לעצמי שאני שאין לי משפחה בערד ואיני חסיד גור ובכל זאת נפל לי הלב כפשוטו הייתי שרוי במתח ולחץ עצום אז מה זה עשה למי שיש לו שם משפחה וכד'
אז אנא פעם הבאה קצת רגישות
לא לפרסם דיווח כל עוד והוא לא מאומת

• הוסף לסימניות
יישר כח!

אכן לפרוג יש שם של אתר מהימן מאד, ועדכני
מה שמביא אותי (ומסתבר שעוד רבים) לאמון רב בתוכן המתפרסם כאן.
וגם אני נלחצתי מאד מההודעה שעלתה (וירדה תוך דקות)
ולמעשה עד הדקות האחרונות לא הצלחתי לעשות כלום מהדאגה!
(מכירה שם הרבה משפחות)

חשוב לשמור על רמת מהימנות גבוהה!
גם בשל הסכנה בפרסום מידע מלחיץ
וגם בשביל שישאר לנו אתר שאפשר לסמוך עליו..

בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
ברוך ה' כעת לאחר שניתן לאשר סופית בוודאות שאין הרוגים תודה לאל הגיע הזמן לעבור לנושא השולי
של הפייק ניוז התפרסמו כל מיני דיווחים פה בפרוג כל מיני ניקים על כמות של הרוגים ולבסוף התברר כעורבא פרח
ואני פונה למנהלי פורם חדשות [ברוך ה' ההודעות נמחקו ] מה אפשר לעשות בכדי שלא ישנה
כמו כן אני פונה לאותם מפרסמים שגיבורים לשנייה אחת תחשבו על הסבל שאתם גורמים לאנשים לחינם ואני מתאר לעצמי שאני שאין לי משפחה בערד ואיני חסיד גור ובכל זאת נפל לי הלב כפשוטו הייתי שרוי במתח ולחץ עצום אז מה זה עשה למי שיש לו שם משפחה וכד'
אז אנא פעם הבאה קצת רגישות
לא לפרסם דיווח כל עוד והוא לא מאומת
אכן, כל מילה בסלע
הדיווחים על עשרות הרוגים ואז 10 ואז 12 ואז 5 ואז בכלל 20
פשוט מקפיצים את הלב!!!
יש לי קרובי משפחה שגרים בערד, וליבי הוקפץ בקירבי למשמע הפייקים הללו...

• הוסף לסימניות
מפעילים את הסברא..."אם מדווחים על עשרות פצועים בוודאי שיש הרוגים ומסתירים..או שבוודאי יתגלו הרוגים".
ומסברא הם צודקים, אבל כיוון שכל התקופה האחרונה היא רצף של ניסים גלויים אין מקום לסברות שכאלו, וחוסר אחריות מוחלט לפרסמם!

• הוסף לסימניות
גם כאן
פורסמו תמונות וסרטונים מאירועים ישנים כמו הנפילה בבת ים ועוד...
פייק ניוז

• הוסף לסימניות
הענין הוא שלא כתבו סתם יש הרוגים דיוחו בצורה רשמית אותר הרוג לאחמ"כ עידכנו עלה מספר הרוגים ל6 שאני נכנסתי לאתר ועברתי על התגובות חשבתי שמדובר באירוע בסדר גדול של למעלה מ1000 נפגעים
מפעילים את הסברא...
אם זה הסיבה זה חמור שבעתיים על סמך השערה אתה מקפיץ עשרות אנשים בסוף פרוג זה לא עד רשת שאתה יכול לכתוב מדובר פה על אתר שיש בו למעלה מ10000 צפיות והרבה אנשים שכאן זה המקור העידכון שלהם לפחות אצלי פרוג זה האתר הרשמי לעידכונים

• הוסף לסימניות
אם היינו יודעים מההתחלה שיש כל כך הרבה פצועים, היה לנו קשה להתנחם בזה שאין הרוגים. המקרה הזה הראה לנו שזה יכול היה להיגמר הרבה יותר גרוע, והקב"ה מצילנו מידם - הכול עם מלא רחמים וחסדים.

• הוסף לסימניות
אם היינו יודעים מההתחלה שיש כל כך הרבה פצועים, היה לנו קשה להתנחם בזה שאין הרוגים.
אני שמח לבשר לך שיחסית זה לא נקרא שיש הרבה פצועים פחות מ100 התפנו לביה"ח
10 מצב קשה עוד 19 בינוני 55 קל ו4 נפגעי חרדה סה"כ 88
בנפילה בבת ים בעם כלביא נפצעו למעלה מ190 איש
ומה גם שאנשים נפצעים תמיד יש לנו את האמונה שבעז"ה הם יבראו ויחלימו במהרה

• הוסף לסימניות
הם לא היו דיווחי פייק אלא דיווחים ראשונים אמיתיים
אלו הנתונים ששודרו ברשתות הקשר של מדא ואיחוד הצלה

בחסדי שמים זה היה טעות והתברר שכולם בחיים

לכן הקריאה היא לא לשדר דיווחים שלא יצאו באופן רשמי גם את אתם בטוחים במקור
אין לדעת מי מהמשפחה לא קיבל עדכון רשמי עדיין
רק בשבוע שעבר היה אדם מבוגר שנפטר, הודיעו לאחיו ואחרי שעה הוא נפטר ג"כ

• הוסף לסימניות
אני חושב שכבר דובר על זה ב'עם כלביא'
95% מהעדכונים בפרוג זה לא ניקים שעובדים כעיתונאים אלא עדכוני חדשות ממקומות אחרים, שנועדו לאלו שמעוניינים לקבל חדשות בזמן אמת בצורה נקייה.
תכל'ס, זה עובד מאוד יפה ברוב מוחלט של האירועים כשהרבה ניקים (ואני בתוכם) מקבלים את המידע דרך פרוג בצורה מהירה ועדכנית.
אבל, למהירות מידע יש מחיר, שהוא לא מדוייק!
מי שרוצה מידע מדוייק 100% יכול להיכנס לאתרי חדשות מוסמכים שמביאים מידע רק לאחר אימות ובדיקה.
כל מי שרוצה מידע מיידי, שייקח בחשבון שטכנית, הוא לא יכול להיות מדוייק לחלוטין.

בהזדמנות זו, תודה לכל מי שמעדכן שוב ושוב, ומספק את המידע באופן מיידי לכולנו.

• הוסף לסימניות
מי שרוצה מידע מדוייק 100% יכול להיכנס לאתרי חדשות מוסמכים שמביאים מידע רק לאחר אימות ובדיקה.
מאז שיש חדשות בפרוג אני כבר לא נכנס לאתרי חדשות אחרים.
האמת שאני לא מכיר אתר שנותן מידע אמין כמו שצריך, ופרוג מבחינתי הכי אמין ועם הכי הרבה מידע.
לפני זה כשהייתי נכנס לאתרים אחרים הייתי רואה מלא פייק ושטויות.

• הוסף לסימניות
מאז שיש חדשות בפרוג אני כבר לא נכנס לאתרי חדשות אחרים.
האמת שאני לא מכיר אתר שנותן מידע באמת אמין כמו שצריך, ופרוג מבחינתי הכי אמין ועם הכי הרבה מידע.
לפני זה כשהייתי נכנס לאתרים אחרים הייתי רואה מלא פייק ושטויות.
נפלא ביותר
ולכן יש את האשכולות האלו כן.

אבל, שוב, לקחת בחשבון שלא כל המידע מדוייק
או להתאפק ולקרוא כל הודעה רק אחרי שעה מאז שעלתה..........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה