אסטרטגיה דיברתי עם המנהל, אז הפכתי ל'שטינקער'?

• הוסף לסימניות
1733610981429.png

חשבתי על פיצ'ר חדש שיבטא את התחושה של כולנו לגבי פורום פרסום.

בכל פעם שתיכנסו לכאן - יתפוצץ כאן קונפטי דיגיטלי של אבק.

כן. אבק.

כי תגידו, פרסומאים יקרים, לא נמאס לכם?

כמה 'בייגאלך' אפשר לישון?!

הפורום שאמור להיות המקום הראשון,

הפורום שאמור למשוך הכי הרבה אש,

הפורום שאמור להיות תמיד בכותרות,

הפורום הכי תוסס, הכי יצירתי, הכי שובר מוסכמות,

דווקא הוא חורפּ ת'צמו לדעת?!

*

יש את האלה שהתייאשו.

יש את החבר'ה שעושים פרצוף עסוק מידי.

יש את אותם א.נשים שמצאו חברה בפורום אחר.

אבל יש כל כך הרבה שלא!

ואני, אני רק מיקרופון קטן, נצמד כזה לדש, שמנסה להביא את הקריאה של כל אותם אלה שלא.

ש-כן מעוניינים,

ש-כן רוצים לשפשף מוחות,

ש-כן רוצים רגע של הפוגה - אבל כזה שיביא ערך מוסף למקצוע.

ש-כן מעוניינים להוכיח יכולות ויצירתיות קבל עם ו350K מנויי פרוג.

ש-כן היו שמחים לאתגרים, ולסיקורים מקיפים, והתייעצויות, ושת"פים פורים, וכותרות במדיה החרדית על עוד שערורייה חדשה מבית היוצר של פורום פרוג...

*

אני מניח את הדברים כאן - לא סתם.

אגיד לכם את האמת? הפכתי לשטינקער.

הלכתי להתלונן אצל המנהל, מר @hershy sh ,
סיפרתי לו בדמעות על מה שקורה אצלנו בכיתה.

הוא הקשיב. נתן אמפתיה. פעל כמו כל הכללים החינוכיים מהניוזלטר היומי של המכון לניהול.

ואז הגענו להחלטה.

יוצאים לדרך.

לא עוד!

*

דרכתי נשק.

יש לי בקנה כדור אחד.

אתגר בשביל ההתחלה.

מעוניינים? תגיבו בהתאם.

לא מעוניינים? אתם גם מוזמנים לשתף...

יאללה, מחכה.

• הוסף לסימניות
תמיד טענתי שזה פורום קופי :coffee:

---
בקיצור, אני כאן.
אני מוכן לאתגר.
מקווה שזה @מֶנַחֵם אותך :p

• הוסף לסימניות
אז... לכל המצפים לישועה: הנה, קם לו האתגר (להלן 'הפִּיצוּחְ') הראשון:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה