גם לייש לי מייבש כביסה על גז ומאד מרוצה
אמרו לי בחנות שהמייבשים שלפני 9 שנים כבר אין היום לצערי, והמייבשים היום דפוקים אחד אחד...לי יש מייבש כביסה של בלומברג
קרוב לתשע שנים
עובד מצוין
יש תוכניות גם לייבוש עדין באוויר קר, אוורור, ייבוש סינטטי בחום נמוך, ייבוש כותנה בחום גבוה וכדומה
מרוצה מאוד
בזמנו המליצו לי
והעברתי את ההמלצה הלאה
כולן ב"ה מרוצות
מייבש עם צינור 7 ק"ג
מאמינה שמספר הדגם לא רלוונטי להיום
בהצלחה
לי יש של בלומברג 8 ק"ג בערך 8 שנים, מרוצה מאד,
כביסה רגילה מייבש תוך שעה, מגבות יותר זמן, לא מכוונים אותו לכמות זמן אלא הוא בודק כל כמה זמן וממשיך לעבוד במידת הצורך עד שהכביסה יבשה, ואין לו צינור לפליטת חום ואדים אלא האדים נהפכים למים ויש נקודת ניקוז של מכונת הכביסה שלשם המים מתנקזים,
מה קנית בסוף? אני גם מחפשת מייבש בלי צינוראמרו לי בחנות שהמייבשים שלפני 9 שנים כבר אין היום לצערי, והמייבשים היום דפוקים אחד אחד...
מעניין אשאל אותם על החברה הזו
תודה רבה!
תודה שענית לי!לי יש בלומברג. מרוצה מאד מאד
קניתי מיד אחרי סוכות הקודם, אז לא כל הפרטים אני זוכרתתודה שענית לי!
קיבלת המלצות מאנשים על הבלומברג?
איפה קנית? בכמה אם יורשה לי לשאול וגם איזה דגם
www.prog.co.il
יש מצב לדעת איזה דגם וכמה זמן הוא מתפקד אצלך?אני קניתי מחברת בלומברג פשוט עולם אחר ממליצה לכל אחת
לי יש מייבש של בלומברג כבר 9 שנים ב"הלי יש את זה קצת זמן ואני מאוד נהנה, אך אני קניתי את זה אחרי המלצה של גיסתי שיש לה את זה כבר למעלה מ5 שנים {שזה הרבה במונחים של מייבש}
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: דוד פרידמן השני1 //