אני יברר את המתכון המדויק ואכתובאפשר מתכון?
מעניין מאד!אני עושה מוקפץ עם חתיכות סלמון מגישה על מצע של פירה אם מעניין אביא לך מתכון....
אני מטגנת שני בצל לרצועות מוסיפה חבילת פטריות ומטגנים עוד קצת לאחר מכן אני מוסיפה שעועית ירוקה דקה קפואה ממשיכה להקפיץ חותכת דג סלמון לקוביות ומוסיפה. מתבלת במלח אבקת שום רוטב טריאקי רוטב סויה מקפיצה עוד כמה דקות עד שהדג מוכן ומשנה את הצבע ללבן. את יכולה להוסיף שומשום אצלי פחות אוהבים. בתאבון...מעניין מאד!
תודה
אפשר בבקשה את המתכון של המרינדה?בדקת הבישול האחרונה אני מוסיפה למחבת את המרינדה כדי שתצטמצם סביב הקוביות.
אפשר בבקשה את המתכון של המרינדה?
משרה בתערובת של צ'ילי מתוק, חרדל דיז'ון, טריאקי, שום כתוש, מלח ופלפל גרוס וכף שמן זית.
ממליצה על הטריאקי של יד מרדכי כי הוא מופחת סוכר ועל הצ'ילי של מאסטר שף.
אפשר גם להשמיט את הטריאקי ועדיין יהיה טעים.
כןמוודאה
אותה מרינדה שהשרתי קודם?
נקלט בהצלחהכן
שכללה טריאקי, צ'ילי, שום וכל השאר
כמובן שלפני המרינדה משרים במים עם מלח+מיץ לימון והם לא נכנסים למחבת ולא מתערבבים עם המרינדה.
רסק מהכל? מהפלפלים והבצל גם?המתכון זה ל-30\20 מנות:
תנסי לחלק את זה
2 פלפלים מכל צבע (אדום, כתום, צהוב)
בצל אחד
ועושים רסק מ4 עגבניות ענקיות פלוס ראש שום את הרסק שופכים אחרי ששמים את המנות של הסלמון אפשר לשפוך גם קצת לפני ששמים את המנות
זה יוצא מעדן
בתאבון!
www.prog.co.il
@טוליפ לבןיש לי מתכון אלוףףףף מהשוויגער שלי.
מתוק ורךךךךךךךךךךך, אני מכורה לו.
בפעם האלף - עכשיו אני בעבודה אז המתכון רחוק ממני
אוכל לכתוב לך אותו רק שבוע הבא.
יעזור?
יש בטח
מחכהיש בטח
אבל אני עדיין בעבודה, מאז 2021
אכתוב לך בערב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: איש ישראלי, שמח-לעזור, רעננה ועוד 8 משתמשים11 //