- הוסף לסימניות
כשהייתי ילדה היה לנו בבית "סוכריות" בריאות
וזה היה פרס...
עגבניות שרי, זיתים, ענבים וכו'.
וזה היה פרס...
עגבניות שרי, זיתים, ענבים וכו'.
בבית- כל אחד יעשה כפי שיקול דעתו (נתתי למעלה תיאור של אחד ועוד אחד)למה בבית כן ובגן לא?!
מה ההסטריה על ילד שקיבל חטיף בגן אם בבית הוא מקבל פי כמה?
את אחד הילדים שלי הייתי צריכה לפעמים לפצות כי היה ממש קשה לראות את האחים עם שללם.בבית- כל אחד יעשה כפי שיקול דעתו.
במשרד החינוך- אוסרים (בממ"ד ובממלכתי יש על זה יותר אכיפה) ובהחלט אפשר להבין למה.
מה גם שבד"כ- כשאח אחד לומד במשרד החינוך סביר להניח שכולם לומדים שם.. ואין מקום לדואג על הקנאה..
בעיני זה לא קיצוני, ובשנים האחרונות של הילדים שלי בגן היה ככה - בקבלת שבת היה מיץ ענבים והכינו חלות בגן, בימי הולדת לכמה ילדים ביחד עוגה אחת ופרס. לא שלא היו חריגות, אבל לפחות השגרתי והנורמלי היה שפוי. בבית הספר גם המצב לא רע, תלוי איזה בית ספר (הכיתה הנוכחית של אחד הילדים לגמרי רגרסיה. מורה חרדית). לא נרשם חוסר בסוכר, למקרה שתהיתם.שמעתי על גן שלא מחלקים ממתק אפילו בקבלת שבת! אפשר להביא משהו בריא או לחלק מיץ ענבים.
וביומולדת יש עוגה משותפת לילדי היומולדת... בלי חלוקת משהו אישי מהילד שחוגג.
אני אישית חושבת שזה הגזמה, בפרט שכנראה אצל האחים במוסדות השונים זה לא כך ויוצר קנאה.
קיצוניות לא טובה אף פעם.
יש להניח שמי שמתנגד לממתקים בגן הוא לא מאלו שאצלם בבית יש ממתקים "פי כמה".למה בבית כן ובגן לא?!
מה ההסטריה על ילד שקיבל חטיף בגן אם בבית הוא מקבל פי כמה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים