זה לא היה ללימודי תואר?ייתכן וללימודי תואר מקבלים יותר
זה לא היה ללימודי תואר?
אז למה כן?
מידע על לימודי תואר יותר יעזור לי....
זה סיכון...זה שווה את הכסף?
לא יודעת...באמת מקבלים דרכם מלגות שקשה להשיג לבד?
איך מגישים בקשה למפעל הפיס?אצלינו במכללה בררתי. מי שניגשה דרכם לא קיבלו דבר.
כן כדאי לעשות את הרישום הראשוני ללא התחייבות כספית. מקבלים אחת לשבועים-חודש מייל על מלגות שנפתחות. ואז לנסות לגשת לבד.
אני ניגשתי למס' מלגות באופן עצמאי.
מלגת טלדור- משרד החינוך. קיבלתי את הדרגה הגבוהה ביותר (לפי מספר נקודות. כל קריטריון שווה מס' מסויים)
מלגת מפעל הפיס- של 10000 ש"ח (דורש 130+10 שעות התנדבות)
יש מלגת פרח בסכום דומה. דורש גם שעות חונכות.
ויש עוד כמה מלגות שוות. רק צריך לבחון ולבדוק כל אחד ולשים לב מתי ההגשות.
איפה ההתנדבות?מלגת מפעל הפיס- של 10000 ש"ח (דורש 130+10 שעות התנדבות)
אני יכולה לבחור את מי לחנוך?יש מלגת פרח בסכום דומה. דורש גם שעות חונכות.
איפה ההתנדבות?
ההתנדבות בעמותה רשומה. 130 שעות ואז 5000 "שח ראשונים נכנסים ישירות למכללה. את 10 שעות ההתנדבות החארות יש צורך להשלים עם 4 שעות של 2 מפגשים מקוונים והיתר או בטיול עם כלבקנייה לקשישים ומוגבלים, חונכות של אנשים לפי קריטריונים מסויימים כאשר הכל צריך להיות מועד ומצולם לאפליקציה שלהם....
אני יכולה לבחור את מי לחנוך?
למשל את שכנה שלי, שבעצם בכלל לא צריכה....
לכאורה לא, יש רכז פרח, יש מפגשים לאורך כל השנה. זה עובד מאוד מסודר
את מבקשת התנדבות שמותאמת לציבור החרדי ומה שמענין אותך- קשישים, ילדים וכו'אז בהתנדבות אני יכולה לבחור איפה להתנדב?
צודקת בכל מה שכתבת,אצלינו במכללה בררתי. מי שניגשה דרכם לא קיבלו דבר.
כן כדאי לעשות את הרישום הראשוני ללא התחייבות כספית. מקבלים אחת לשבועים-חודש מייל על מלגות שנפתחות. ואז לנסות לגשת לבד.
אני ניגשתי למס' מלגות באופן עצמאי.
מלגת טלדור- משרד החינוך. קיבלתי את הדרגה הגבוהה ביותר (לפי מספר נקודות. כל קריטריון שווה מס' מסויים)
מלגת מפעל הפיס- של 10000 ש"ח (דורש 130+10 שעות התנדבות)
יש מלגת פרח בסכום דומה. דורש גם שעות חונכות.
ויש עוד כמה מלגות שוות. רק צריך לבחון ולבדוק כל אחד ולשים לב מתי ההגשות.
זה כולל התחייבות לעבוד אצלם במשך הלימודים ושנה בסיום הלימודים כנגד כל שנת מלגהללימודי פרא רפואי למיניהם (ריפוי בעיסוק, קלינאות וכמובן אחיות) מבוטחות מכבי זכאיות למלגה מטעם קרן מכבי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים