הסינון מעולה - ממה שאני חוויתי,לא יודע, כשאני הייתי שם זה ממש לא היה (וזה לא היה מזמן), אולי יש סינון על משהו, אבל כמעט ולא.
אולי למי שיש וואצפ, לא מעבר...
אז זה באמת חדש, טוב לדעת.והשירות לקוחות בצ'אט של האתר - אין לי ווצאפ
נטפרי לא מסננים טאבלטים, יש להם סינון נטו על הדפדפן שלך, אפשר טאבלט של הדרן נניח עם סינון של נטפרי על הדפדפן, ובהדרן פשוט מה שתבקש לגבי הוואטספ יתנו לך, (יכול להיות שיצטרכו לחבר אותך לקבוצות ואי אפשר דרך קישור אבל זה המגבלה היחידה)אשמח לעזרה,
לי יש במחשב נטפרי, ובטאבלט אני רוצה סינון טיפה יותר פתוח בשביל שיפתח לי בוואצאפ גם קבוצות.
יש סינון מומלץ?
באתרוג נפתח?
(ממש אשמח אבל שלא יפתחו הערוצים בוואצאפ...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון ו-yes I am2 //